Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies XXV Jornades Gastronòmiques d’Alcanar

XXV Jornades Gastronòmiques d’Alcanar

| Cultura

La clementina d'Alcanar tornarà a ser, fins al 23 de desembre, el producte estrella en els restaurants membres del Col·lectiu Gastronòmic d'Alcanar i les Cases.

Cadascun dels menús que us suggereixen els restauradors d'Alcanar i les Cases incorporen receptes que porten el segell de la Fundació Alícia, essent aquest fet un element singular al nostre territori que posa en valor aquest producte tan cobejat fora del nostre territori, inclòs dins la Indicació Geogràfica Protegia (IGP "Clementines de les Terres de l'Ebre").

Les possibilitats de la clementina als fogons són molt àmplies i, una vegada més, aquestes jornades inclouran tant plats provinents de la cuina tradicional com les creacions més agosarades de la cuina d'autor, gràcies a la versatilitat i al gust peculiar de la pell i la dolçor de la clementina.

Així doncs, les Jornades Gastronòmiques permetran als veïns i visitants tastar els millors plats amb un toc cítric, siguen entrants, peix, carn, arrossos, postres o begudes. 

Els preus dels deu menús dels restaurants participants –Café del Mar La Lluna, Can Manel, Casa Ramon, El Nàutic Les Cases, La Costa, La Mar, La Marinada, Les Palmeres, Mareny i Tancat de Codorniu– oscil·len entre els 28 i els 40 euros.

Visita guiada a la Cisterna del Call i la Casa O’Connor

Amb motiu de les XXV Jornades Gastronòmiques de la Clementina d'Alcanar, l'Ajuntament d'Alcanar ofereix visites guiades a la Cisterna del Vall i a la Casa O'Connor- Centre d'Interpretació dels Ibers tots els diumenges, del 2 al 23 de desembre (ambdós inclosos), a les 11' 30h. Les visites tindran una duració d'una hora i mitja i un preu de 2 euros per persona. El punt de troba és a la plaça de l'Ajuntament a les 11.30 h.

D'aquesta manera, les persones interessades podran participar en la visita guiada i gaudir, posteriorment, d'un dels 10 menús que ofereixen els restauradors del Col·lectiu Gastronòmic d'Alcanar i les Cases.

Campanya "Vine al mercat!

El consistori i  el conjunt de paradistes del mercat  municipal han impulsat la campanya “Vine al mercat:  Compra i et convidem a les XXV Jornades Gastronòmiques de la Clementina” amb l’objectiu que les persones usuàries del mercat puguen guanyar tres menús dobles per a restaurants del Col•lectiu Gastronòmic d’Alcanar i Les Cases participants a les Jornades. 

Les persones que compren al mercat entre el 30 de novembre i el 14 de desembre hauran d’emplenar  una butlleta de participació i dipositar-la a una de les urnes del mercat. Els dilluns 3, 10 i 17 de desembre es realitzarà un sorteig per escollir la persona guanyadora entre els participants d’aquella setmana i que s’emportarà un menú doble de les Jornades Gastronòmiques de la Clementina per a gaudir amb data límit el 23 de desembre. Compra proximitat, fes poble i gaudeix d'un bon menú on els cítrics són els protagonistes!

>> Cartell XXV Jornades Gastronòmiques d'Alcanar
>> Llibret de les XXV Jornades Gastronòmiques d'Alcanar amb els diferents menús

Alcanar Ràdio

Butlletí Alcanar

Subscriu-te al butlletí digital

Enviant aquestes dades s'accepta nostra Política de privacitat