Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies Xerrada de César Bona a Alcanar: Connectant amb els infants i joves

Xerrada de César Bona a Alcanar: Connectant amb els infants i joves

| Educació
El quart cicle "L'art d'educar amb amor i consciència", organitzat per l'Ajuntament d'Alcanar l'any 2020, va haver de suspendre's a causa de covid-19. Enguany, una vegada superada l'etapa més dura de la pandèmia, el consistori ha pogut reprogramar les diferents xarrades d'aquesta edició. Maribel Ramon, regidora de l'àrea, explica que "emprenem de nou aquest cicle amb moltes ganes per tal d'apropar a les famílies eines i recursos en el seu camí d'acompanyament a infants i joves."
 
La segona xerrada a reprogramar-se ha estat la de César Bona, el dissabte 25 de setembre, a les 11.30 h, al Casal Cívic Trinitari Bel, d’Alcanar. Bona és una de les cares de la docència més visibles, és considerat el millor mestre de l'Estat  espanyol per donar a conèixer els seus projectes educatius a l'aula i va ser seleccionat com un dels 50 millors mestres del món, segons el Global Teacher Prize, conegut com a Premi Nobel de professorat. També participa assíduament en esdeveniments relacionats amb l'educació. És autor de diversos llibres, com ara El sorprenent món de Bernardo, La nova educació o Les escoles que canvien el món, títols que han estat un èxit de vendes.
 
De nou, l'entitat Ameiba i les associacions de famílies de l'Escola Joan Baptista Serra i l'Institut Sòl de Riu, d'Alcanar han col·laborat amb el consistori per a preparar una programació on hi participaran professionals de renom per a atansar les famílies i la comunitat educativa al món de la criança i l'educació positiva.

Cal confirmar assistència a la xerrada amb inscripció prèvia  trucant al telèfon 627338980. També es pot enviar un WhatsApp indicant el nom i cognoms de les persones assistents. L'Ajuntament d'Alcanar ha aprovat un preu públic per a l'entrada de 3 euros, que cal abonar el mateix dia a l'entrada. A causa de la normativa covid-19 en aquesta xerrada no hi podrà haver servei de guarderia. 

Alcanar Ràdio

Butlletí Alcanar