Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies Viu un estiu de pel·lícula: del 3 al 27 de juliol, cinema a la fresca

Viu un estiu de pel·lícula: del 3 al 27 de juliol, cinema a la fresca

| Turisme

Arriba el juliol i això, a Alcanar, ja és sinònim de cinema. Com cada any, l'Ajuntament organitza el "Cinema d'Estiu", un cicle de pel·lícules familiars que s'estén al llarg del tres nuclis urbans del municipi i que té com a objectiu oferir una alternativa per a passar aquestes caloroses nits a l'aire lliure. Totes les projeccions tindran lloc a les 22.30 h a la plaça Lluís Companys o del Mirador a Alcanar, al recinte portuari a les Cases i a l'avinguda del Mar a Alcanar Platja.

Tal com diuen els títols de les dos primeres pel·lícules, "Deixa't anar" i passa "Una vida - o un estiu - en gran", ja siga acompanyat de la família, amics o sol. Però a la fresca i amb un cubell de crispetes entre les mans.

D'aquesta forma, "Una vida a lo grande", de Matt Damon, serà l'encarregada d'iniciar el cicle a Alcanar Platja. "Deixa't Anar", de Francesco Amato, a Alcanar i "Wonder Woman", de Patty Jenkins, a les Cases. Serà el 3, 5 i 6 de juliol respectivament.

En total, del 3 al 27 de juliol, es projectaran dotze pel·lícules. Quatre a cada nucli urbà del municipi. Dotze pel·lícules per a construir la teua i gaudir, una mica més, d'aquest estiu.

Alcanar Ràdio

Butlletí Alcanar

Subscriu-te al butlletí digital

Enviant aquestes dades s'accepta nostra Política de privacitat