Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies Vine al mercat: Compra i et convidem a les XXV Jornades Gastronòmiques de la Clementina

Vine al mercat: Compra i et convidem a les XXV Jornades Gastronòmiques de la Clementina

| Cultura

L’Ajuntament d’Alcanar i  el conjunt de paradistes del mercat  municipal han impulsat la campanya “Vine al mercat:  Compra i et convidem a les XXV Jornades Gastronòmiques de la Clementina” amb l’objectiu que les persones usuàries del mercat puguen guanyar tres menús dobles per a restaurants del Col•lectiu Gastronòmic d’Alcanar i Les Cases participants a les Jornades. 

Les persones que compren al mercat entre el 30 de novembre i el 14 de desembre hauran d’emplenar  una butlleta de participació i dipositar-la a una de les urnes del mercat. Els dilluns 3, 10 i 17 de desembre es realitzarà un sorteig per escollir la persona guanyadora entre els participants d’aquella setmana i que s’emportarà un menú doble de les Jornades Gastronòmiques de la Clementina per a gaudir amb data límit el 23 de desembre. Compra proximitat, fes poble i gaudeix d'un bon menú on els cítrics són els protagonistes!

Alcanar Ràdio

Butlletí Alcanar

Subscriu-te al butlletí digital

Enviant aquestes dades s'accepta nostra Política de privacitat