Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies Terminis per a presentar la documentació per a les convocatòries actuals de la Regidoria d'Esports

Terminis per a presentar la documentació per a les convocatòries actuals de la Regidoria d'Esports

| Esports

Actualment hi ha tres convocatòries obertes a l'àrea d'Esports, els Premis per a Esportistes Locals, la Gala Esportiva Canareva i Casenca, i les subvencions per a entitats esportives. Consulta els terminis per a presentar la documentació de cadascuna d'elles.

Premis per a Esportistes locals: 14/11/17
Per segon any consecutiu, el govern municipal aposta per reconèixer el treball dels esportistes locals i dobla la partida de premis. D'aquesta manera, el consistori destinarà al voltant de 4.000 euros per al programa de subvencions dedicat exclusivament a premiar aquelles persones que destaquen en una modalitat esportiva. Cadascuna d'aquestes ajudes estarà dotada amb 500 euros com a màxim.

El termini de presentació de les sol•licituds finalitza el pròxim 14 de novembre de 2017.

>> Accedir a la convocatòria.  

Gala Esportiva: 17/11/17
La Gala Esportiva Canareva i Casenca és un acte de reconeixement de tota la tasca que desenvolupen les entitats i associacions esportives del municipi, en el qual s’homenatjaran els esportistes que han destacat durant l'any 2017. 

Prop d'un centenar d'esportistes rebran una medalla commemorativa en nom de l'Ajuntament i la Diputació de Tarragona,  amb una especial atenció als cinc grans premis: Esportista Local, Trajectòria Esportiva, Promesa Esportiva,  Esdeveniment Esportiu i Millor Esportista i/o Membre de l’Entitat. Les persones i entitats interessades poden presentar la seva candidatura fins al dia 17 de novembre.

>> Accedir a la convocatòria.

Subvencions per a Entitats Esportives: 20/11/17
L'Ajuntament d'Alcanar ha obert la convocatòria de subvencions esportives per al 2017 a entitats i associacions del municipi. Aquestes subvencions es destinen a finançar projectes i activitats que tinguen com a objectiu el foment de l'esport local. El termini de presentació de les sol•licituds  finalitza el 20 de novembre.  

Cal recordar també que la documentació per a la justificació de les subvencions per a entitats esportives s'haurà de presentar a partir del 8 de gener de 2018.

>> Accedir a la convocatòria.

Alcanar Ràdio

Butlletí Alcanar

Subscriu-te al WhatsApp

Subscriu-te al servei d'avisos de WhatsApp de l'Ajuntament d'Alcanar al 627827078