Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies Tallers per a entitats sobre fiscalitat i accès a subvencions de la Diputació de Tarragona

Tallers per a entitats sobre fiscalitat i accès a subvencions de la Diputació de Tarragona

| Entitats, Esports, Acció Social

Aquestes setmanes s'han desenvolupat tallers informatius amb les entitats municipals sobre la fiscalitat en les entitats esportives i sobre la convocatòria de subvencions de la Diputació de Tarragona.

Taller informatiu Fiscalitat

El taller informatiu el van realitzar els tècnics de l'oficina d'atenció als clubs de Tortosa i es va tractar la temàtica de la fiscalitat en les entitats esportives. Va assistir una nombrosa representació de les entitats esportives locals i alguna entitat de les localitats veïnes.

Xerrada informativa subvencions

La xerrada era informativa per a totes les entitats d'Alcanar, tractava sobre les subvencions que es podran demanar a Diputació i la va realitzar Miquel Subirats. En aquesta xerrada ens van explicar com s'havien de demanar les subvencions, i per a quines activitats es podien sol·licitar. També es van solucionar els principals dubtes que es presenten a les entitats a l'hora de demanar subvencions.

Alcanar Ràdio

Butlletí Alcanar

Subscriu-te al WhatsApp

Subscriu-te al servei d'avisos de WhatsApp de l'Ajuntament d'Alcanar al 627827078