Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies Somriures, màgia i somnis: Espectacles al Marjal, del 14 de juliol al 19 d’agost

Somriures, màgia i somnis: Espectacles al Marjal, del 14 de juliol al 19 d’agost

| Cultura, Turisme

El pròxim dissabte, 14 de juliol, a la platja del Marjal, començaran els espectacles familiars d'estiu. Un cicle en què confluiran el talent dels artistes, la il·lusió de la canalla i l’enriquiment familiar. El paratge casenc de Bandera Blava es convertirà, durant quatre tardes, en l’escenari perfecte perquè pallassos, músics i mags transmeten les seues històries. En tots els casos, a les 20 h.

El “Cirkruskus”, de Ruskus Patruskus, obrirà el cicle. Un espectacle viu i dinàmic en què el públic viatjarà fins al circ clàssic. El 28 de juliol, “Petiteses”, de Rodamons Teatre, impedirà que el ritme decaiga mitjançant el so d’instruments antics, reciclats i tradicionals. “Peix peixet”, de la companyia de titelles L’Invisible, donarà pas a l’agost a través de contes i rondalles. Serà el dia 5. El 19, “Surrealístics”, del Mag Ignasi, oferirà un final fantasiós al cicle.

Al final de les actuacions dels dies 14 de juliol i 19 d'agost, les sessions musicals dels DJ Los Mezcals faran que les tardes, i el bon rotllo, s’allarguen fins ben entrada la nit.

Assentar-se sobre els còdols, sentir la brisa marina, girar lleugerament el coll i veure les palmeres recorrent el passeig de les Cases. Girar-lo un poc més i atinar el Montsià. Tot plegat, una experiència sensorial impressionat. Encara més si al davant estan apareixent objectes de l’interior d’un barret de copa, un pallasso dedica somriures o està sonant un instrument amb molta història.

Viu-ho! Consulta el cartell amb tota la informació aquí mateix.

Alcanar Ràdio

Butlletí Alcanar

Subscriu-te al butlletí digital

Enviant aquestes dades s'accepta nostra Política de privacitat