Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies S'inicia el nou curs a L'Escola Municipal d'Arts Plàstiques d'Alcanar

S'inicia el nou curs a L'Escola Municipal d'Arts Plàstiques d'Alcanar

| Cultura

Aquesta setmana s'ha iniciat el nou curs a L'Escola Municipal d'Arts Plàstiques d'Alcanar destinat a tots els públics a partir dels 8 anys. La matrícula encara està oberta per als diferents nivells de dibuix i pintura o de ceràmica. També es poden cursar les dos modalitats a la vegada, ja que els horaris són diferents.  Actualment Núria Prades és la professora de dibuix i pintura i Rosa Roca la de ceràmica.

Horari:
- Classes de dibuix i pintura: Infantil (a partir de 8 anys): Dilluns, de 17a 18 h. Adults: Dilluns i dimecres, de 16 a 19 h.
- Classes de ceràmica: Infantil (a partir de 6 anys): Dimarts i dijous, de 18 a 19.00 h. Adults: Dimarts i dijous, de 19.00 a 21.00 h.

L'Escola Municipal d'Art d'Alcanar és un centre d'ensenyament artístic fundat l'any 1983, amb llavors el catedràtic de la Universitat de Barcelona, Narcís Galià, com a professor. A l'escola s'imparteixen classes de dibuix i pintura i de ceràmica. Els alumnes reben els continguts bàsics i integrals de les matèries artístiques necessaris per a potenciar la seua creativitat artística.

Cada any, al mes de setembre s'inicia un nou curs que finalitza al mes de juny. La finalitat de l'Escola d'Art és apropar i difondre la ceràmica, el dibuix i la pintura en l'àmbit cultural de la ciutat.

Alcanar Ràdio

Butlletí Alcanar

Subscriu-te al butlletí digital

Enviant aquestes dades s'accepta nostra Política de privacitat