Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies S'amplia l'oferta d'activitats pedagògiques a la Moleta del Remei

S'amplia l'oferta d'activitats pedagògiques a la Moleta del Remei

| Participació ciutadana

Des del passat estiu, el funcionament del Parc Arqueològic de la Moleta del Remei ha sofert canvis importants. El servei de guiatge que, fins llavors, havia depès en exclusiva del Museu de les Terres de l'Ebre, ha passat a seg cogestionat per unes altres dues empreses especialitzades en aquest servei i en la creació de producte turístic, amb l'objectiu de millorar i ampliar l'oferta d'activitats i dinamitzar el jaciment.

Per això, s'ha apostat per posar en funcionament l'Àrea Pedagògica, que permet d'oferir als visitants un ampli ventall d'activitats per a totes les edats. Així, qui ho vulga pot aprendre a teixir amb teler, elaborar polseres, confeccionar peces de ceràmica a mà, elaborar pondus i fusaioles, moldre cereals i elaborar pa i cervesa com ho feien els ibers, etc. També hi ha la possibilitat d'excavar com a veritables arqueòlegs o participar en jocs d'orientació i situació de jaciments ibers veïns.

Així mateix, s'ha canviat el format de les visites, que ara passaran a ser totes guiades i de més durada per tal que els visitants puguen aprofundir en l'experiència i gaudir-ne d'una mantera més plena.

També s'ha apostat per complementar les visites organitzades amb degustacions i tastos d'oli, cerveses artesanes, pa ibèric... i visitant el conjunt d'oliveres monumentals que es troben just al costat.

Aquesta reorientació del servei s'emmarca en l'estratègia de posicionament que està duent a terme l'Ajuntament, que aposta per fer del patrimoni ibèric un pol d'atracció per crear producte turístic orientat a famílies, escoles i grups.

Alcanar Ràdio

Butlletí Alcanar

Subscriu-te al WhatsApp

Subscriu-te al servei d'avisos de WhatsApp de l'Ajuntament d'Alcanar al 627827078