Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies S’obre el període per a comunicar la intenció de fer fogueres durant la revetlla de Sant Joan

S’obre el període per a comunicar la intenció de fer fogueres durant la revetlla de Sant Joan

| Medi Ambient

Les regidories d'Agricultura i Medi Ambient informen totes les persones interessades a fer una foguera al terme d'Alcanar de què ja s’ha obert el període per a comunicar aquesta intenció, seguint així amb la iniciativa de l’any passat i amb l’objectiu de fer una revetlla més segura. Per fer-ho, les persones interessades s’han de dirigir a les Oficines dels Serveis Agraris en horari d’atenció al públic (Av. Catalunya, 64. Tel 977 732 376). On hauran de comunicar la voluntat de participar activament en les fogueres i proporcionar el seu DNI, junt amb un telèfon de contacte.

Un any més, des dels Serveis Agraris, la tramitació dels permisos es farà a través del sistema EACAT de la Generalitat de Catalunya. Sistema que, es recorda, proporciona avantatges com recomanacions per a la festa o l’avís a través del mòbil sobre possibles incidències que, de forma excepcional, puguen impedir la crema de les fogueres.

Satisfet amb els resultats de la revetlla passada, Jordi Bort, regidor de Medi Ambient, posa èmfasi en què “es seguisquen les recomanacions de tots els anys” i desitja a tota la població una “bona vetllada”, la qual és “cada cop més segura”.

Alcanar Ràdio

Butlletí Alcanar

Subscriu-te al butlletí digital

Enviant aquestes dades s'accepta nostra Política de privacitat