Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies Reunió amb l'empresa encarregada del manteniment de la infraestructura de ràdio i televisió al municipi

Reunió amb l'empresa encarregada del manteniment de la infraestructura de ràdio i televisió al municipi

| Mitjans de comunicació

Membres de l'equip de govern s'han reunit aquest matí amb el responsable territorial de l'empresa CELLNEX, encarregada del manteniment de la infraestructura de ràdio i televisió al municipi, per a analitzar els problemes que va tenir el repetidor entre els dies 15 i 18 de juny, així com les problemàtiques que sorgeixen de manera recurrent durant l'estiu a la zona d'Alcanar Platja.

Des del consistori s'ha transmés el malestar ciutadà a l'empresa i s'han demanat les actuacions necessàries per a garantir la continuïtat en el servei i millorar-ne la qualitat.

Per part de l'empresa s'ha adquirit el compromís d'efectuar les actuacions necessàries per a evitar que el problema es repetisca, així com estudiar altres millores que permeten la recepció de nous canals i la millora de la qualitat del senyal.

Està previst que en les pròximes setmanes comencen els treballs de millora, que podran afectar la recepció del senyal de televisió i ràdio digital en moments puntuals, de les quals el consistori informarà la ciutadania.

Alcanar Ràdio

Butlletí Alcanar

Subscriu-te al butlletí digital

Enviant aquestes dades s'accepta nostra Política de privacitat