Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies Registre sanitari per al comerç minorista d'alimentació

Registre sanitari per al comerç minorista d'alimentació

| Salut

La publicació del Reial Decret 191/2011 de 18 de febrer sobre Registre General Sanitari d’Empreses Alimentàries i Aliments (RGSEAA) modifica els criteris d’inscripció al Registre de les empreses i establiments alimentaris. L’article 2.2 del nou Reial Decret estableix quins són els establiments que resten exclosos de l’obligació d’inscripció en el Registre (RGSEAA-RSIPAC), excloent la inscripció de la majoria de les activitats de venda minorista. Aquests establiments hauran d’estar inscrits en el registre autonòmic establert a l’efecte, prèvia comunicació de l’operador de l’empresa alimentària a les autoritats competents per raó del lloc de l’establiment.

D’acord amb els criteris registrals per a establiments minoristes de Catalunya, aprovat pel consell d’Administració de l’Agència de Salut Pública de Catalunya el 20 de febrer de 2012, s’entén que el comerç minorista s’inscriurà al registre municipal. Si la vostra activitat queda inclosa dins la tipificació de comerç minorista i per tant requereix que sol·liciteu la inscripció al registre municipal d’establiments minoristes d’alimentació sapigueu que aquesta inscripció és gratuïta.

Per tal de facilitar-vos aquest tràmit, disposeu del document “Inscripció de registre sanitari” que cal que ompliu , signeu i  presenteu al Registre general d’entrada de  l’Ajuntament d’Alcanar, Carrer Generalitat, 10, d’Alcanar.

Posteriorment amb aquesta informació procedirem a inscriure el seu establiment al registre municipal i li atorgarem un número de cens.

Alcanar Ràdio

Butlletí Alcanar

Subscriu-te al WhatsApp

Subscriu-te al servei d'avisos de WhatsApp de l'Ajuntament d'Alcanar al 627827078