Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies Recomanacions literàries mes de novembre

Recomanacions literàries mes de novembre

| Cultura

Aquest mes de novembre us proposem dues noves recomanacions literàries.

El dia que les ceres de colors van tornar a casa
Oliver Jeffers i Drew Daywalt
Andana editorial
Edat recomanada: a partir de 3 anys

Un dia en Duncan i les seves ceres de colors estaven pintant feliçment quan van arribar un munt de posatls estranyes... La cera grana que fa dos anys es va perdre pel sofà; la cera de color pèsol que ha decidit canviar-se el nom i anar a veure món; la cera de color vermell neó que es va quedar oblidada a l'hotel de les darreres vacances i moltes altres noves ceres de colors que ens contaran les seues divertides aventures pertot arreu. A cada paell de planes es pot veure com cada cera hi ha escrit una carta amb la demanda corresponent. Es tracta d'un conte tan original com divertit.

Escrit per Drew Daywalt i acompanyat de les il·lustracions d'Oliver Jeffers, El dia que les ceres de colors van tornar a casa és la segona part d'El dia que les ceres de colors van dir prou. Seguint la mecànica del primer conte, en Dunkan rep a casa unes postals de les ceres que han estat oblidades després d'usar-se. Algunes en lloc d'estiueig, d'altres sota un moble de casa, o fins i tot dins la panxa del gos.

L'art de portar gavardina
Sergi Pàmies
Quaderns crema

L'art de portar gavarina és un recull de tretze contes, imaginats o viscuts, que revelen una gran capacitat d'observació que confirma Sergi Pàmies com a artesà d'un estil cada vegada més depurat, en què les emocions i els detalls són protagonistes.

De la pròpia infantesa a la vellesa dels pares, del romanticisme de la decepció al pànic d’estar a l’altura de les expectatives dels fills, de la perplexitat individual de l’adolescència a les cicatrius col·lectives del segle XXI, el llibre combina reflexió, ironia, melancolia, causticitat i lucidesa, i troba en la fascinació per l’absurd i la capacitat de sorprendre’s els antídots més eficaços per a combatre les absències, els fracassos i altres desconcerts de la maduresa.

Alcanar Ràdio

Butlletí Alcanar

Subscriu-te al butlletí digital

Enviant aquestes dades s'accepta nostra Política de privacitat