Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies Recomanacions literàries mes de febrer

Recomanacions literàries mes de febrer

| Cultura

Sota la pell del llop

Eva Martínez Pardo
Editorial: Graó
Col·lecció: Micro-Macro Referències
Recomanat per a alumnes d’educació infantil i primària

A partir d’una mirada suggeridora sobre les emocions i el seu acompanyament educatiu, aquestes pàgines ens conviden a descobrir tot allò que els contes permeten transitar i elaborar. Des de diferents experiències educatives, l’autora s’endinsa en les entranyes de diversos contes de la nostra tradició oral i ens mostra camins d’acompanyament emocional interessants a la llum d’aquestes històries.

Eva Martínez Pardo té una llarga trajectòria com a narradora oral. Finalment s'ha decidit a plasmar les seues experiències en aquest interessant llibre que porta per subtítol Acompanyar les emocions amb els contes tradicionals. El llibre ens aporta una mirada a la interpretació més clàssica del poder dels contes, aquella que diu que el conte tradicional, gràcies al filtre del pas del temps, s'ha convertit en una autèntica píndola educativa que no cal ni és necessari edulcorar.

Hi havia una vegada la Volàtil

Agustina Guerrero
Editorial: Rosa dels Vents
Juvenil

Un viatge als orígens de la Volàtil, la il·lustradora de còmic més popular. Has volgut mai deixar-ho tot i començar de nou?, fugir lluny sense mirar enrere? La Volàtil també... Amb trenta anys, la nostra il•lustradora preferida, es va presentar al món amb Diari d'una Volàtil, amb el qual s'ha identificat més de mig milió de persones d'arreu del món. Però, què va succeir abans de tot això?A Hi havia una vegada la Volàtil, la noia amb samarreta de ratlles ens parla de la vida, de tornar a començar, de la seua lluita per fer realitat un somni, de les seues aventures i desventures per a sobreviure en una ciutat gran: el pis compartit, les festes, els amics i, de tant en tant, algun embolic sentimental. Aquest llibre és una finestra al passat que ens permetrà conèixer millor la Volàtil i estimar-la una mica més.

Alcanar Ràdio

Butlletí Alcanar

Subscriu-te al butlletí digital

Enviant aquestes dades s'accepta nostra Política de privacitat