Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies Promoció de les Festes Quinquennals a la Fira Internacional de Turisme de Navarra

Promoció de les Festes Quinquennals a la Fira Internacional de Turisme de Navarra

| Turisme, Economia, Mitjans de comunicació

L’Oficina Municipal de Turisme d’Alcanar ha participat del 22 al 24 de febrer en la 14a Fira Internacional de Turisme de Navarra, que sota el lema “Hacemos realidad tus sueños” va tenir lloc a Pamplona. De la mà del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona i, sota el paraigua de la marca Terres de l’Ebre, Alcanar ha exposat la seua oferta turística al palau de congressos Baluarte. 

Aquesta fira, eminentment de públic final, sempre ha estat molt profitosa i l’Oficina de Turisme ha repartit tot el material gràfic promocional d’Alcanar, enguany amb la menció especial de les Festes Quinquennals 2019, que tindran lloc del 2 al 14 d’octubre. 

En aquesta edició, l’estand de les Terres de l’Ebre s’ha decorat amb imatges de natura i de sol i platja. També s’ha promocionat la gastronomia canareua, ja que paral•lelament ha tingut lloc el II Congrés Internacional de Turisme Gastronòmic. Un congrés que va comptar amb la participació d’un gran nombre de professionals del sector de la restauració. 

Pel que fa a l’afluència de públic al saló, les inusuals elevades temperatures de tot el cap de setmana van fer incrementar els visitants a la fira, uns visitants que van mostrar gran interès a planificar les seues pròximes vacances a la costa.  Segons les dades dels organitzadors de la fira, en aquesta edició s’han superat els 43.440 visitants que es van aconseguir el 2018.

Alcanar Ràdio

Butlletí Alcanar

Subscriu-te al WhatsApp

Subscriu-te al servei d'avisos de WhatsApp de l'Ajuntament d'Alcanar al 627827078