Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies Primers treballs per a fer realitat el 'Camí fluvial del riu Sénia

Primers treballs per a fer realitat el 'Camí fluvial del riu Sénia

| Medi Ambient

L'Ajuntament d'Alcanar ha finalitzat les primeres actuacions per a fer realitat la part canareva del projecte "Camí fluvial del riu Sénia", una ruta que anirà des de la Pobla de Benifassà fins a Alcanar, aprofitant els camins dels voltants  del riu Sénia, i que vol estimular el turisme rural.

"Les actuacions han consistit en la planificació i l'obertura del traçat, així com l'adequació i la neteja del camí", explica Jordi Bort, regidor de l'àrea. La ruta es podrà fer a peu en la seua totalitat i bona part també en bicicleta i a cavall. Per aquest motiu, "l’Ajuntament senyalitzarà  els diferents camins del municipi perquè qualsevol persona puga guiar-se còmodament", afegeix Bort.

Camí fluvial del riu Sénia

Alcanar i 9 municipis més de la Mancomunitat de la Taula del Sénia formen part del projecte "Camí fluvial del riu Sénia". El recorregut, d'uns 50 quilòmetres, transcorre per una desena de municipis, de què tres són catalans (Alcanar, Ulldecona i la Sénia), mentre que els altres set són valencians (la Pobla de Benifassà, Rossell, Canet lo Roig, Sant Rafel del Riu, Traiguera, Sant Jordi i Vinaròs).

El projecte pretén impulsar el turisme de natura i fer accessibles els actius mediambientals i patrimonials dels municipis que toquen al riu Sénia. “Hem dipositat moltes esperances i pensem que tindre este eix vertebrador, a més de recuperar un camí històric, pot estimular el sector turístic i donar un valor afegit a tota la gent que ve a visitar-nos”, conclou el també tinent d'alcalde.

Alcanar Ràdio

Butlletí Alcanar

Subscriu-te al butlletí digital

Enviant aquestes dades s'accepta nostra Política de privacitat