Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies Primera formació en línia del Programa de Competitivitat Empresarial 2020 d'Alcanar

Primera formació en línia del Programa de Competitivitat Empresarial 2020 d'Alcanar

| formació

L'Àrea de Desenvolupament local de l'Ajuntament d'Alcanar ha impulsat "La formació de formadors", la primera formació en línia del Programa de Competitivitat Empresarial del municipi.
Tanmateix, a causa de la situació d'emergència sanitària causada per la COVID, des de l'Àrea de Desenvolupament local s'ha hagut d'anul•lar o posposar totes les formacions i en l'actualitat s'està treballant per a intentar oferir alternatives de formació en línia amb la mateixa qualitat.


Segons Joan Roig, alcalde d'Alcanar, és un "projecte estratègic important del nostre Ajuntament, que ja està molt consolidat i pel que cal seguir apostant. Per tant, ara hem de trobar les vies per a poder fer-lo viable durant els pròxims mesos".


La formació de formadors s'adreça a tots aquells professionals de qualsevol àrea què volen desenvolupar l'autoconfiança i les competències per treballar en els àmbits de l'aprenentatge, la formació o el desenvolupament de les persones. La formació proporciona eines útils per augmentar la capacitat pedagògica de les persones que hagen de desenvolupar una formació o incentivar l'aprenentatge en qualsevol entorn. El curs començarà el pròxim 27 de maig, tota la informació es troba disponible a la plataforma en línia de l'Àrea de Desenvolupament Local.

El Programa de Competitivitat Empresarial 2020 va arrancar al mes de febrer amb noves propostes formatives. Al llarg de l'any, tenia previst oferir diversos cursos, tallers i seminaris de diversa temàtica, dirigits a treballadors i professionals de diferents sectors així com a persones aturades o que desitgen adquirir noves competències i millorar la seua ocupabilitat.

El Programa de Competitivitat Empresarial (PCE) és un projecte de l'Àrea de Desenvolupament Local de l'Ajuntament d'Alcanar, iniciat el 2014 per a posar a disposició de la ciutadania una oferta formativa de qualitat, ajustada a les seues necessitats reals, assequible i sense la necessitat de desplaçar-se fora del municipi.

Les formacions del Programa de Competitivitat Empresarial es distribueixen per àrees d'interès: seguretat, benestar i salut laboral; habilitats interpersonals i directives; màrqueting i màrqueting digital; gestió empresarial; cuina i gastronomia; comerç i negocis i citricultura.

Les persones que vulguen participar d'aquestes formacions poden utilitzar la plataforma en línia de l'Àrea de Desenvolupament Local, la qual permet agilitzar tots els tràmits d'inscripció i comunicació i millorar la difusió de les accions formatives.

>> Accedir a la plataforma d'inscripció en línia.

Alcanar Ràdio

Butlletí Alcanar

Subscriu-te al butlletí digital

Enviant aquestes dades s'accepta nostra Política de privacitat