Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies Presentació a Alcanar de la publicació 'El paper moneda a la Comarca del Montsià durant la Guerra Civil'

Presentació a Alcanar de la publicació 'El paper moneda a la Comarca del Montsià durant la Guerra Civil'

| Cultura

L'Ajuntament d’Alcanar us convida a l'acte de presentació del llibre El paper moneda a la comarca del Montsià durant la Guerra Civil (1936-1939), del canareu Joan Baptista Beltran Reverter i Julio Allepuz Querol. 

L'acte tindrà lloc a la Biblioteca Trinitari Fabregat, el pròxim divendres 21 d'abril, a les 19.30 h i comptarà amb la intervenció de Carme Navarro, presidenta del Consell Comarcal del Montsià i regidora d'Ensenyament de l'Ajuntament d'Alcanar; Miquel Àngel Pradilla Cardona, professor de la Universitat Rovira i Virgili; Joan Baptista Beltran Reverter i Julio Allepuz Querol, autors de l’obra.

La publicació presenta una completa relació de les emissions de paper moneda que van posar en funcionament els pobles montsianencs al llarg del conflicte. El seu objectiu, a més de mostrar i donar a conèixer les imatges dels bitllets i altres elements monetaris, ha estat la difusió dels fets i els motius que varen impulsar els municipis de la nostra comarca a emetre moneda fraccionària durant els anys convulsos de la guerra civil. Una moneda que forma part del nostre patrimoni històric, cultural i numismàtic.

A més, fins el pròxim 29 d'abril, a la Biblioteca Trinitari Fabregat també es podrà visitar l'exposició temporal El paper moneda a la comarca del Montsià durant la Guerra Civil (1936-1939) que mostrarà totes les emissions i els elements més significatius que podem trobar al llibre.

Aquesta presentació s'inclou dintre de la programació cultural de la Festivitat de Sant Jordi 2017 d'Alcanar.

Consulteu el cartell de l'acte de presentació de l'obra. 

Més imatges

Presentació a Alcanar de la publicació 'El paper moneda a la Comarca del Montsià durant la Guerra Civil'

Alcanar Ràdio

Butlletí Alcanar

Subscriu-te al butlletí digital

Enviant aquestes dades s'accepta nostra Política de privacitat