Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies Obertes les inscripcions de fogueres, per una revetlla de Sant Joan més segura

Obertes les inscripcions de fogueres, per una revetlla de Sant Joan més segura

| Medi Ambient

Per tal de gaudir de la Revetlla de Sant Joan amb seguretat, les regidories d'Agricultura i Medi Ambient informen totes les persones interessades a fer una foguera al terme d'Alcanar que hauran de comunicar-ho a les Oficines de Serveis Agraris en horari d'atenció al públic (Av. Catalunya, 64. Tel 977 732 376).

Aquest any, a més, la inscripció es farà través del sistema EACAT de la Generalitat de Catalunya, d'aquesta manera els usuaris rebran un conjunt de recomanacions per tenir una festa més segura. Tanmateix, s'informarà a través del mòbil sobre possibles incidències que, de forma excepcional, puguen impedir la crema de les fogueres.

Jordi Bort, regidor de Medi Ambient, explica que "des de l'Ajuntament ens hem reunit amb el Cos d'Agents Rurals per tal d'implementar aquest sistema que inclou mesures preventives i de control perquè en cas d'emergència es puga actuar amb més eficàcia". També ha afegit que aquestes accions "ajuden a fomentar la participació i la confiança entre els veïns i veïnes".

Alcanar Ràdio

Butlletí Alcanar

Subscriu-te al butlletí digital

Enviant aquestes dades s'accepta nostra Política de privacitat