Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies Oberta la convocatòria de subvencions per a entitats esportives del 2017

Oberta la convocatòria de subvencions per a entitats esportives del 2017

| Esports

L'Ajuntament d'Alcanar ha obert la convocatòria de subvencions esportives per al 2017 a entitats i associacions del municipi. Aquestes subvencions es destinen a finançar projectes i activitats que tinguen com a objectiu el foment de l'esport local. El termini de presentació de les sol•licituds  finalitza el 20 de novembre.

La convocatòria d'enguany presenta dos novetats principals. D'una banda, l'augment d'un 20% de la partida, que s'enfila fins als 23.000 euros. D'altra banda, la introducció de canvis en els criteris de valoració, per a aconseguir, segons  Jordi Bort, regidor d'Esports, "un model més adequat a la realitat, més participatiu i que premie la implicació de les entitats amb el municipi".

La Regidoria d’Esports ha portat a terme un procés participatiu per a copsar les prioritats de les entitats a l’hora de dissenyar la convocatòria. Aquest procés ha comportat la incorporació de nous aspectes econòmics, esportius i socials, així com de volum d'activitats, en els criteris d'atorgament de la subvenció.

Així, l'objecte de les bases d'atorgament de subvencions a entitats esportives per a l'exercici del 2017 és regular i fixar els criteris i el procediment de sol•licitud, tramitació, concessió, cobrament i justificació de les subvencions que atorgue l'Ajuntament a través de la Regidoria d'Esports.

Podran ser beneficiàries d'aquestes subvencions les persones físiques o jurídiques que hagen de realitzar l'activitat que en fonamenta l’atorgament, sempre que no estiguen afectades per cap de les prohibicions que estableix l'article 13 de la Llei de l’Estat 38/2003, del 17 de novembre, general de subvencions. Per a poder optar a la subvenció, cal estar inscrit en el registre d'entitats municipals de l'Ajuntament amb una antiguitat mínima de sis mesos.

En el web Alcanar.cat podeu consultar el contingut complet d'aquestes bases i hi podeu trobar els impresos necessaris per a presentar la sol•licitud.

El termini de presentació de les sol•licituds finalitza el pròxim 20 de novembre.

Alcanar Ràdio

Butlletí Alcanar

Subscriu-te al butlletí digital

Enviant aquestes dades s'accepta nostra Política de privacitat