Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies Obert el termini de presentació de candidatures a la Gala Esportiva Canareva i Casenca 2017

Obert el termini de presentació de candidatures a la Gala Esportiva Canareva i Casenca 2017

| Esports

Un any més, l’Ajuntament d'Alcanar ha organitzat la Gala Esportiva Canareva i Casenca, amb el suport de la Diputació de Tarragona. Es tracta d'un acte de reconeixement de tota la tasca que desenvolupen les entitats i associacions esportives del municipi, en el qual s’homenatjaran els esportistes que han destacat durant l'any 2017. 

Prop d'un centenar d'esportistes rebran una medalla commemorativa en nom de l'Ajuntament i la Diputació de Tarragona,  amb una especial atenció als cinc grans premis: Esportista Local, Trajectòria Esportiva, Promesa Esportiva,  Esdeveniment Esportiu i Millor Esportista i/o Membre de l’Entitat.

La Junta de Govern Local ha aprovat recentment les bases de la convocatòria, segons les quals poden optar a presentar-s’hi els esportistes locals i les entitats esportives locals, i també altres persones o entitats que estiguin relacionades amb el món de l’esport al municipi i els esportistes canareus que hagen continuat la seua carrera esportiva fora del municipi.

Jordi Bort, regidor d’Esports,  espera revalidar l’èxit de l’edició anterior i explica que l’Ajuntament vol ”fomentar l’esport en qualsevol disciplina, modalitat o lloc”. Per aquest motiu, "s’hi dona suport des de diferents àmbits,  siga amb la Gala Esportiva, les subvencions a entitats o els premis als esportistes locals, o siga amb actuacions concretes per a ampliar o millorar els espais esportius".

La celebració tindrà lloc el dissabte 16 de desembre a les 21.30 h al Centre Cívic d'Alcanar (carrer de Ramón y Cajal, 45), dins de la programació d’actes solidaris en favor de la 26a edició de la Marató de TV3.

Les persones i entitats interessades poden presentar la seva candidatura fins al dia 17 de novembre.

En el web Alcanar.cat podeu consultar el contingut complet de les bases i hi podeu trobar els impresos necessaris per a presentar la sol•licitud.

Alcanar Ràdio

Butlletí Alcanar

Subscriu-te al butlletí digital

Enviant aquestes dades s'accepta nostra Política de privacitat