Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies Noves subvencions del Consell Català de l'Esport adreçades a entitats esportives

Noves subvencions del Consell Català de l'Esport adreçades a entitats esportives

| Esports

Us informem que el passat 26 de juliol es va publicar en el DOGC la resolució PRE/1846/2017, per la qual s'aproven les bases reguladores que han de regir el procediment per a la concessió de subvencions per a l'organització i participació en activitats esportives federades.

Aquestes subvencions van adreçades exclusivament a entitats esportives federades, així com a entitats no esportives sense afany de lucre federades amb seccions esportives.

Programes subvencionables:

• Programa B.1: Suport per a la participació en competicions d'esport femení (Màxim Nivell femení)

• Programa B.2: Suport a la participació en competicions internacionals oficials (Catalunya al Món).

Consulta la convocatòria. (Termini de presentació de candidatures fins al 15 de setembre).

Al mateix temps, us informem que també s'ha publicat la resolució PRE/1847/2017, de 26 de juliol, per la qual s'aproven les bases reguladores que han de regir el procediment per a la concessió de subvencions per a la realització de les activitats esportives i actes que tinguin un impacte significatiu en el conjunt del sistema esportiu a Catalunya o de rellevància social i històrica, executats entre l'1 de setembre de l'exercici 2016 i el 31 d'agost de l'exercici pressupostari de la convocatòria. Aquesta convocatòria és oberta a entitats públiques i entitats privades sense ànim de lucre.

Cada entitat interessada ha de presentar una única sol•licitud per als diferents programes objecte de la convocatòria, segons formulari normalitzat, el qual es pot obtenir a l'adreça Tràmits gencat (tràmits.gencat.cat).

Consulta la convocatòria. (Termini de presentació de candidatures fins al 15 de setembre).

Termini de presentació de sol•licituds: El termini per a la presentació de les sol•licituds és el 15 de setembre per a les dues convocatòries.

Alcanar Ràdio

Butlletí Alcanar

Subscriu-te al WhatsApp

Subscriu-te al servei d'avisos de WhatsApp de l'Ajuntament d'Alcanar al 627827078