Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies Nova reordenació i senyalització del trànsit al camí de les Cases

Nova reordenació i senyalització del trànsit al camí de les Cases

| Urbanisme

L'Ajuntament d'Alcanar ha reordenat el trànsit al camí de les Cases per tal de facilitar la mobilitat dels vehicles que es dirigeixen a aquest nucli urbà o a la zona de platges, d'acord a un informe facilitat per la Policia Local que contemplava un conjunt de millores. 

D'aquesta manera, s'ha portat a terme l'ordenació del trànsit, en sentit únic, en tot el tram del camí de les Cases i en direcció al nucli urbà casenc, ja que la via era insuficientment ampla per establir una doble circulació. Tanmateix, s'ha reordenat el trànsit en sentit únic al camí del Fondo de Jan en direcció a Alcanar, això no obstant,  el tram que va des del Barranc de les Forques fins al Camí de Virol continuarà sent de doble direcció. La nova senyalització consisteix en senyals verticals de prohibició.

Per tal de portar a terme l’actuació amb el màxim consens, la Regidoria de Participació Ciutadana va celebrar reunions amb els diferents propietaris de les parcel•les de la zona amb la intenció d’informar i copsar les seves demandes i necessitats.

Joan  Roig, regidor de Participació Ciutadana, explica que "aquesta mesura ha estat ben rebuda entre els veïns i veïnes, ja que evitarà embussos i problemes de circulació en aquests accessos a les Cases, atesa la temporada estiuenca i l'augment de la població en tot l'eix viari."

Aquesta decisió es va adoptar en la Junta de Govern Local (JGL) de data 29/06/2017 i va ser tramesa a tots els partits polítics amb representació municipal per tal que poguessin estar informats.

Alcanar Ràdio

Butlletí Alcanar

Subscriu-te al WhatsApp

Subscriu-te al servei d'avisos de WhatsApp de l'Ajuntament d'Alcanar al 627827078