Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies Nou reglament de cessió dels equipaments municipals

Nou reglament de cessió dels equipaments municipals

| Participació ciutadana

Avui s'ha fet pública l'aprovació definitiva de l'ordenança general reguladora de la utilització temporal o esporàdica d’edificis, locals i instal·lacions municipals que El Ple municipal va aprovar, el passat 5 d'abril, per unanimitat.

Aquest reglament estableix les condicions d'ús dels equipaments públics que no disposen d'un reglament propi, l'àmbit d'aplicació, el circuit que cal seguir per a demanar un espai, les condicions d'ús, etc., amb l'objectiu d'incrementar l'agilitat i posar ordre en la gestió diària d'aquestes peticions.

D'aquesta manera, les persones i entitats d'Alcanar que estiguen interessades a fer ús d'un local municipal per desenvolupar una activitat, podran tramitar la sol·licitud corresponent a partir d'aquest reglament.

El regidor de Participació Ciutadana, Joan Roig, explica que "la nova ordenança vol donar un nou impuls a les polítiques de transparència de la corporació, millorar la gestió dels locals municipals i donar suport al teixit associatiu del nostre municipi".

Alcanar Ràdio

Butlletí Alcanar

Subscriu-te al butlletí digital

Enviant aquestes dades s'accepta nostra Política de privacitat