Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies Les platges del municipi encetaran la temporada de banys el pròxim divendres, 15 de juny, amb una qualitat d’aigües excel·lent

Les platges del municipi encetaran la temporada de banys el pròxim divendres, 15 de juny, amb una qualitat d’aigües excel·lent

| Medi Ambient

L’Agència Catalana de l’Aigua ha atorgat, un any més, una qualificació d’excel·lent a la qualitat sanitària de les aigües de bany del municipi. Aportant així un marc immillorable per a rebre la temporada oficial de banys, que s’iniciarà el pròxim divendres, 15 de juny, i romandrà activa fins al 15 de setembre.

En total, tres mesos per a gaudir de les quatre platges del municipi, adscrites al control periòdic de qualitat d'aigües, que recentment han rebut la millor condecoració possible. Tant els dos trams de la Platja del Marjal com les platges de la Martinenca i el Maricel compleixen els requisits, estipulats en la Directiva Europea 2006/7/CE, per obtenir tal reconeixement.

Jordi Bort, regidor de Medi Ambient, ha rebut amb satisfacció els resultats: “sempre és més difícil mantenir-se que arribar, i aquest any ho hem tornat a fer. Repetim uns resultats que no són més que el reflex de la nostra riquesa natural i humana, fent patent el respecte que la ciutadania sent pel nostre entorn marítim”.

Aquest control de la qualitat de l’aigua s’emmarca en el Programa de vigilància i informació de l'estat de les platges, dut a terme per l’Agència Catalana de l’Aigua des de l’any 1990. A continuació, s’adjunten les referències oficials on es poden trobar els resultats de les platges del municipi:


 

Alcanar Ràdio

Butlletí Alcanar

Subscriu-te al butlletí digital

Enviant aquestes dades s'accepta nostra Política de privacitat