Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies L'enllumenat públic de Nadal s'apagarà el 25 i el 26 de desembre i l'1 de gener en senyal de protesta

L'enllumenat públic de Nadal s'apagarà el 25 i el 26 de desembre i l'1 de gener en senyal de protesta

| Festes

La campanya de Nadal se celebrarà amb normalitat a Alcanar, però els carrers no brillaran amb l'enllumenat nadalenc durant el 25 i el 26 de desembre i l'1 de gener. Els llums de la façana de l'Ajuntament romandran apagats durant totes les festes. Aquestes són les mesures que han acordat l'equip de govern i els botiguers i restauradors d'Alcanar i les Cases per a denunciar la situació d'excepcionalitat que es viu a Catalunya.

Les dos accions mostraran el rebuig a la repressió que l'Estat espanyol està exercint sobre Catalunya, mitjançant l'aplicació de l'article 155 de la Constitució, l'empresonament de representants polítics i de líders socials i la vulneració de drets i llibertats socials.

La decisió s'ha pres aquesta mateixa setmana, després de diverses reunions amb el sector i de valorar les propostes del Comitè de Defensa de la República d'Alcanar. Jordi Monfort, regidor de Comerç i Turisme, explica que "la campanya de Nadal és molt important per al teixit comercial i, per tant, les accions de protesta han de ser sensibles amb aquesta realitat". 

Ara bé, l'acte de l'encesa dels llums de Nadal a les Cases i a Alcanar se celebrarà com tots els anys. En aquesta ocasió tindrà lloc el 5 de desembre i  els xiquets i xiquetes tornaran a ser els protagonistes de la festa. A més, els enllumenats públics dels carrers també funicionaran amb normalitat totes les festes.

Fotografia: AFA- Aula de Fotografia d'Alcanar.

Alcanar Ràdio

Butlletí Alcanar

Subscriu-te al butlletí digital

Enviant aquestes dades s'accepta nostra Política de privacitat