Alcanar.cat

Formulari de cerca

L'EMMA ja té nou logotip

| Participació ciutadana

Dins la programació de La Marató el passat cap de setmana, es van donar a conèixer els logos guanyadors del concurs de l'Escola Municipal de Música d'Alcanar: Marc Sorolla en 3r, Cristina Puigdellívol en 2n lloc i el 1r lloc va ser per a Laura Punzano.

El concurs tenia per objectiu dotar aquesta escola municipal d’una imatge pròpia que en facilite la promoció i el creixement. Les bases valorarem especialment la creativitat, la composició, la dificultat, el disseny i l’originalitat. A més de la qualitat i la capacitat de representació del logotip, es van valorar positivament aquelles propostes que mostren com s’adapta el logotip als espais i els formats on es puga incloure, com ara tríptics, fullets, publicacions o pàgines web. Així mateix, el disseny és lliure i haurà de ser original i inèdit. 

Durant el cap de setmana passat, coincidint amb celebració de la Marató, els vuit treballs que van participar en el concurs es van exposar al centre cívic del municipi, on es desenvolupava el gruix de les activitats. Pròximament l'Ajuntament farà difusió del logotip guanyador.

Alcanar Ràdio

Butlletí Alcanar

Subscriu-te al WhatsApp

Subscriu-te al servei d'avisos de WhatsApp de l'Ajuntament d'Alcanar al 627827078