Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies L'autora de 'No siguis l'agenda dels teus fills', Noelia López-Cheda, fa una xarrada a Alcanar

L'autora de 'No siguis l'agenda dels teus fills', Noelia López-Cheda, fa una xarrada a Alcanar

| Ensenyament, Acció Social

Després de les vacances estivals torna el cicle de conferències "L'art d'educar amb amor i consciència",  organitzat per l'Ajuntament i l'entitat Ameiba, amb l’afany intacte d’aportar als pares i mares informació útil i valuosa per al gran repte d'educar els fills. El pròxim 16 de setembre serà el torn de l'enginyera i coach Noelia López-Cheda, autora del llibre No siguis l'agenda dels teus fills, que pronunciarà una interessant conferència, a les 17 h, al Casal Trinitari Bel.

En aquesta conferència abordarà diferents qüestions, com les raons per les quals els pares controlen l'autonomia dels fills. Quines són les motivacions que els impulsen a fer-ho? Quin és l'objectiu real d'aquesta gestió? Quines són i seran les conseqüències per als fills? L’autora respondrà a aquestes preguntes i també a altres qüestions, com la gestió de l'agenda dels fills i la sobrecàrrega que comporta.

López-Cheda és enginyera industrial per la Universitat Pontifica de Comillas (ICAI), coach professional i Màster Universitari de Professor de Secundària i Batxillerat. Actualment la seva feina es desenvolupa com a consultora i ponent de comunicació, llenguatge DISC, lideratge, innovació educativa i motivació a empreses i centres educatius.  S’ha dedicat a la consultoria de recursos humans en àmbits de desenvolupament de talent i habilitats directives durant més de 10 anys.

Un cartell de luxe

El 12 d’octubre, Rosa Jové, famosa psicòloga i autora de diversos llibres, com Dormir sense llàgrimes i La criança feliç, impartirà la sessió "Ni rebequeries ni conflictes”. El cicle finalitzarà el cap de setmana del 4 de novembre amb un col•loqui del conegut il•lustrador Joan Turu sobre creativitat i educació. L’artista també pintarà un mural al Verger de la Mestra Gual.  

Els darrers mesos han participat en aquestes jornades reconegudes personalitats, com Alberto Soler o Carlos González. Després de l’èxit de participació i assistència que estan tenint les diferents sessions, l'objectiu del consistori és donar continuïtat a aquest cicle i celebrar-ne noves edicions, “ja que la criança passa per diferents etapes , per tant, cal abordar-ne tots els aspectes”, explica Carme Navarro, regidora d’Acció Social i Ciutadania.

L'Ajuntament ofereix servei de guarderia per als més menuts durant les conferències. El consistori també ha fixat un preu públic d’entrada de 3 euros per persona adulta. 

La gent del municipi pot adquirir les entrades anticipadament a l'establiment Mónmenut i al bar Moreno. Les persones que visquin fora d'Alcanar poden reservar entrades per correu electrònic a ameiba.alcanar@gmail.com, indicant el nom, cognom, telèfon, DNI i nombre d'entrades. Totes les entrades es podran recollir a la taquilla 30 minuts abans de cada sessió.

Alcanar Ràdio

Butlletí Alcanar

Subscriu-te al WhatsApp

Subscriu-te al servei d'avisos de WhatsApp de l'Ajuntament d'Alcanar al 627827078