Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies L'Ajuntament instal·la un nou parc infantil i màquines biosaludables a Serramar

L'Ajuntament instal·la un nou parc infantil i màquines biosaludables a Serramar

| Urbanisme

Des d'avui mateix els veïns i veïnes d'Alcanar-Platja ja poden gaudir d'un nou espai d'oci format per diferents jocs infantils i màquines biosaludables.

Fruit de les reunions participatives d'aquest mateix any entre l'Ajuntament i les associacions ubicades a les urbanitzacions recepcionades d'Alcanar- Platja va sorgir la voluntat de crear un nou parc infantil i una zona biosaludable a l'espai ubicat entre el carrer l'Avet i Edmundo Dantés. El nou equipament, a petició dels veïns, s'anomenarà parc dels Vents. Els treballs d'instal·lació han estat desenvolupats per la Brigada Municipal d'Obres i Serveis.

Ivette Fibla, regidora d'Urbanisme recorda que "la millora i renovació de parcs infantils al municipi forma part del compromís de l'equip de govern per fer accions amb un impacte positiu en els més menuts, de la mateixa manera, volem augmentar les oportunitats d'oci saludable per a tothom".

I és que la Regidoria d'Urbanisme l'any passat va reformar els parcs situats a la plaça dels Països Catalans, d'Alcanar, i a la urbanització Garbí, d'Alcanar-Platja. I en els pròxims mesos instal·larà un nou parc infantil al passeig del Marjal.

Alcanar Ràdio

Butlletí Alcanar

Subscriu-te al butlletí digital

Enviant aquestes dades s'accepta nostra Política de privacitat