Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies L'Ajuntament i la Generalitat reforcen les actuacions cíviques i comunitàries

L'Ajuntament i la Generalitat reforcen les actuacions cíviques i comunitàries

| Acció Social

L'Ajuntament d'Alcanar i el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies signen un acord per a promoure coordinadament les activitats que es duen a terme als equipaments cívics.

El Departament de Treball, Afers Socials i Famílies i l'Ajuntament d'Alcanar han signat aquest matí l'acord de col·laboració en matèria d'activitats cíviques i comunitàries. El director general d'Acció Cívica i Comunitària, Bernat Valls, i l'alcalde d'Alcanar, Alfons Montserrat, han subscrit aquest marc de cooperació interadministrativa que permetrà actuar coordinadament a l'hora de reforçar l'acció comunitària del municipi.

El director general d'Acció Cívica i Comunitària, Bernat Valls, ha mostrat la seua satisfacció per la signatura del conveni, "avui en dia el que importa a la ciutadania és, no tant la titularitat dels equipaments, sinó que aquests responguin a les seves necessitats". Per la seua banda, Alfons Montserrat ha destacat que "hem iniciat una línia de col·laboració oberta entre les dos administracions per treball conjuntament i millorar els serveis que s'ofereixen a la ciutadania".

En el marc d'aquesta cooperació, es crearà una comissió formada per representants de les dues administracions així com, si és el cas, per representants dels diferents equipaments públics, entitats i associacions. Aquest òrgan s'encarregarà de coordinar la programació de les activitats de caràcter cívic i comunitari que les dues administracions realitzen en els seus equipaments, així com de la creació de grups de treball per tal de desenvolupar propostes d'actuació conjunta d'àmbit cívic i comunitari.

Amb aquest acord es consolida una cooperació entre les dues administracions orientada a què les accions comunitàries i les relacionades amb el civisme siguen més eficients, sobretot en aquests moments de migradesa de recursos públics. També es reforcen les actuacions de prevenció i inclusió social mitjançant els equipaments cívics i alhora es millora la capacitat d'adaptació de les activitats i serveis d'aquests equipaments als àmbits territorials d'influència i la seua especialització en funció de les necessitats de la població.

Més imatges

L'Ajuntament i la Generalitat reforcen les actuacions cíviques i comunitàries
L'Ajuntament i la Generalitat reforcen les actuacions cíviques i comunitàries

Alcanar Ràdio

Butlletí Alcanar

Subscriu-te al WhatsApp

Subscriu-te al servei d'avisos de WhatsApp de l'Ajuntament d'Alcanar al 627827078