Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies L'Ajuntament d'Alcanar convoca un concurs per a dissenyar el logotip de l'EMMA

L'Ajuntament d'Alcanar convoca un concurs per a dissenyar el logotip de l'EMMA

| Cultura

Ja estan disponibles les bases del concurs de disseny del logotip de l’Escola Municipal de Música d’Alcanar (EMMA). El concurs té per objectiu dotar aquesta escola municipal d’una imatge pròpia que en facilite la promoció i el creixement.

Les bases indiquen que es valorarà la creativitat, la composició, la dificultat, el disseny i l’originalitat. A més de la qualitat i la capacitat de representació del logotip, es valoraran positivament aquelles propostes que mostren com s’adapta el logotip als espais i els formats on es puga incloure, com ara tríptics, fullets, publicacions o pàgines web. Així mateix, el disseny és lliure i haurà de ser original i inèdit.

El termini d’admissió de propostes finalitza el 10 de desembre de 2018. El premi per al guanyador és de 300 euros, el segon finalista rebrà 125 euros i finalment el tercer premi es de 75 euros. Tots tres finalistes rebràn també un sopar per a dues persones en un dels restaurants participants a les Jornades Gastronòmiques de la Clementina d'Alcanar.

El concurs del logotip de l’EMMA és una iniciativa de la Regidoria d’Ensenyament de l’Ajuntament d’Alcanar.

Les persones interessades en aquest concurs poden consultar les bases.

Alcanar Ràdio

Butlletí Alcanar

Subscriu-te al butlletí digital

Enviant aquestes dades s'accepta nostra Política de privacitat