Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies La xarrada d'Eva Bach "Comunicació amb cor a l'adolescència" es trasllada al 9 de novembre

La xarrada d'Eva Bach "Comunicació amb cor a l'adolescència" es trasllada al 9 de novembre

| Acció Social

La conferència d'Eva Bach, pedagoga, conferenciant i professora, prevista per aquest dissabte, 26 d'octubre, en el marc del tercer cicle "L'art d'educar amb amor i consciència" es posposa al dissabte, 9 de novembre, per motius aliens a l'organització. La xarrada igualment se celebrarà a les 17.30 h,  al Casal Trinitari Bel d'Alcanar.

L’Ajuntament d’Alcanar, juntament amb l’Associació de Mares Embarassades i Bebès d’Alcanar (AMEIBA), organitza aquest cicle, que enguany també ha comptat amb la col•laboració de l’AMPA de l’escola Joan Baptista Serra d’Alcanar, amb l'objectiu de donar respostes a les inquietuds i preguntes de les famílies i de la comunitat educativa al voltant de l’educació i la criança.

Tal com explica Maribel Ramon, regidora  d'Afers Socials i Famílies, "aquest cicle de conferències sobre el món de la maternitat és pioner a les Terres de l’Ebre, tant pel que fa a la temàtica com a l’experiència i el currículum dels ponents que hi participen". 

Programació

El 26 d’octubre, Eva Bach, autora del llibre Adolescentes. Qué maravilla, pedagoga, conferenciant i professora, especialista en educació emocional i columnista en el diari Ara,  abordarà l’educació emocional i la comunicació educativa amb adolescents des d’una visió respectuosa.

El cicle finalitzarà el 17 de novembre amb un espectacle musical de Jaume Barri. Barri ve del món del lleure i això es nota en el seu desig, més que d’educar, de ser un complement molt lúdic i educatiu dels xiquets i xiquetes i dels adults que els acompanyen.

El cicle també ha comptat amb  Mayka Martín, assessora de BLW (alimentació autoregulada lliure de semoletes); Catherine L’Ecuyer, autora d'Educar en el asombro (23a edició) i Sara Palacio, Premi Madresfera i autora del llibre Relaxing mum (of café con leche).

L'Ajuntament ha fixat un preu públic de 3 euros per entrada per a cadascuna de les conferències del tercer cicle "L'art d'educar amb amor i consciència". Les entrades es podran comprar el mateix dia de cada conferència.

>> Consulta el cartell.
>> Consulta el díptic informatiu.

Alcanar Ràdio

Butlletí Alcanar

Subscriu-te al WhatsApp

Subscriu-te al servei d'avisos de WhatsApp de l'Ajuntament d'Alcanar al 627827078