Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies La VII Setmana del patrimoni aproparà als més menuts a la història del municipi

La VII Setmana del patrimoni aproparà als més menuts a la història del municipi

| Cultura, Ensenyament

Per setè any consecutiu, Alcanar acull la setmana del Patrimoni, coincidint amb la celebració de la Diada de Sant Jordi, una iniciativa  de la regidoria d’Ensenyament de l’Ajuntament d’Alcanar en el marc d’actuacions del Pla educatiu d’entorn, l’Escola Joan Baptista Serra d’Alcanar i l’AMPA de l’escola i que compta amb la col·laboració de la Biblioteca Trinitari Fabregat, la Parròquia Sant Miquel, el CEM La Fanecada i el Centre d’estudis Lo Codolar.

L’objectiu de la VII Setmana del patrimoni és que l’alumnat es familiaritze amb la història i cultura del municipi, i que conega els seus principals equipaments públics. Per aquest motiu, al llarg de la setmana es realitzaran diferents rutes guiades. 

Dilluns, 23 d’abril

L'alumnat de P3 visitarà la Biblioteca Trinitari Fabregat d’Alcanar.

L'alumnat de 1r visitarà l’Ajuntament d’Alcanar (dependències de la policia, estudi d’Alcanar ràdio i els diferents departaments).

Dimarts 24 d’abril

L'alumnat de 2n visitarà les instal·lacions esportives de La Fanecada.

L'alumnat de 4t realitzarà la ruta “Conèixer el patrimoni II” en què visitarà els carrers on es van ubicar els primers pobladors del municipi.

Dimecres 25 d’abril

L'alumnat de P4 realitzarà l’activitat “Jocs d’abans I” al pati de la mateixa escola.

L'alumnat de 3r realitzarà la ruta “Conèixer el patrimoni I” en què visitaran la Casa O’Connor, la Cisterna del Vall i l’església de Sant Miquel.

Dijous 26 d’abril

L'alumnat de P5 realitzarà l’activitat “El mercat” en què visitaran les noves instal·lacions del mercat municipal i les diferents parades.

L'alumnat de 5è visitarà Les Cases d’Alcanar i les fortificacions ubicades a la platja del Marjal.

Divendres 27 d’abril

L'alumnat de 6è visitarà el Poblat iber de la Moleta del Remei. 

Alcanar Ràdio

Butlletí Alcanar

Subscriu-te al WhatsApp

Subscriu-te al servei d'avisos de WhatsApp de l'Ajuntament d'Alcanar al 627827078