Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies La 12a edició del Gran Recapte a Alcanar

La 12a edició del Gran Recapte a Alcanar

| Acció Social

Avui comença la 12a edició del Gran Recapte d’Aliments. Enguany se celebra del 16 al 21 i, a conseqüència de la covid-19, s'ha reformulat.

Alguns establiments del municipi recullen setmanalment aliments envasats que compren i entreguen els clients i clientes allí mateix. Els mateixos comerços els fan arribar a Càritas Alcanar. Aquesta tasca es desenvolupa de manera continuada i, per tant, també aquesta setmana. A més, del 16 al 21 de novembre, altres comerços s'han sumat a la campanya. La ciutadania trobarà aquest cartell als comerços adherits. Maribel Ramon, regidora de l'àrea, anima tothom a  "buscar el cartell i a col·laborar amb el Gran Recapte d'Alcanar". 

D'altra banda, l'entitat recull també aliments els dilluns de 17 a 19 h a la seua seu, al carrer Méndez Núñez, 35.

D'altra banda, del 16 al 21 de novembre, a altres establiments del municipi la ciutadania també podrà fer donacions monetàries que després bescanviaran per menjar per tal de col·laborar amb el Gran Recapte d’Aliment. La donació monetària es podrà fer durant tota la setmana als principals supermercats de Catalunya així com a la pàgina web www.granrecapteonline.com i també al canal BIZUM que amb el codi 33596 pretén agilitzar les donacions des del mòbil i arribar a un públic més ampli.

Des del Banc dels Aliments han explicat que la situació actual a Catalunya és límit. Asseguren que des que va començar la pandèmia el banc ha vist augmentar la demanda més d’un 40%, havent de fer un gran esforç per arribar a tothom. 

En el cas d’Alcanar,  l’any passat es van aconseguir 4.000 quilos d’aliments i s'espera que enguany la resposta siga igual de bona. A més, tot i que és una edició especial, no s’ha volgut prescindir dels voluntaris, que podran estar durant el cap de setmana als supermercats. Seran persones que no pertanyen a cap col•lectiu de risc.

Maribel Ramon es mostra optimista i destaca "la solidaritat de la gent del municipi. Malgrat la situació actual de covid-19, estic segura que la campanya del Gran Recapte a Alcanar enguany tornarà a ser un èxit".  Així mateix, recorda que "Càritas Alcanar treballa durant tot l'any per a distribuir aliments entre les persones que ho necessiten" i agraeix "la gran tasca que realitzen les membres de l'entitat".

Alcanar Ràdio

Butlletí Alcanar

Subscriu-te al WhatsApp

Subscriu-te al servei d'avisos de WhatsApp de l'Ajuntament d'Alcanar al 627827078