Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies L’alcalde d’Alcanar demana que Foment comence ja les obres de construcció de la rotonda d’accés a les Cases

L’alcalde d’Alcanar demana que Foment comence ja les obres de construcció de la rotonda d’accés a les Cases

| Urbanisme

El passat 20 de desembre, el Ministeri de Foment va anunciar a través del subdelegat del govern espanyol a Tarragona, Joan Sabaté, que començarà a construir a partir del 20 de gener les noves rotondes de l'N-340 al seu pas per les Terres de l'Ebre. Es construiran cinc rotondes en els trams d'Alcanar, Sant Carles de la Ràpita, Camarles, l'Ametlla de Mar i l'Hospitalet de l'Infant per tal d'articular l'accés de l'N-340 als municipis.

Un dia abans, el 19 de desembre, l'alcalde d'Alcanar, Joan Roig, i la regidora d'urbanisme, Ivette Fibla, es van reunir a la seu del Ministeri de Foment a Tarragona amb el cap provincial de carreteres de l'Estat per a plantejar, segons Roig, "una vegada més, que la rotonda de les Cases siga una realitat", recalcant la necessitat de saber "les dates exactes de l'inici de les obres".

Pocs dies abans que comencen aquestes obres, però, Foment encara no ha concretat quina es començarà a executar primer. El batle també recorda que l'Ajuntament d'Alcanar ja va pagar el 2015 el projecte per a la construcció d'una rotonda en el mateix punt, "en aquell moment ja es va demanar la construcció d'un accés mitjançant rotonda a les Cases d'Alcanar perquè és un dels més perillosos de l'N-340 al seu pas per les Terres de l'Ebre". "I ho farem les vegades que face falta fins que no comencen les obres", ha conclòs l'alcalde.

Alcanar Ràdio

Butlletí Alcanar

Subscriu-te al butlletí digital

Enviant aquestes dades s'accepta nostra Política de privacitat