Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies L’Ajuntament torna a iniciar la licitació de la guingueta de la plaça de Lluís Companys d’Alcanar

L’Ajuntament torna a iniciar la licitació de la guingueta de la plaça de Lluís Companys d’Alcanar

| Turisme

L’Ajuntament d’Alcanar ha tornat a iniciar el procés de licitació per a l’adjudicació de l’explotació dels usos i serveis de temporada per a la instal·lació d’una guingueta a la plaça de Lluís Companys d’Alcanar.

El passat mes d'abril ja es va licitar aquesta guingueta  (veure doc licitació), juntament amb les que es troben ubicades a les platges del terme municipal, per a les temporades 2017-2021. La licitació estava dissenyada per un període de 4 anys, ja que es volia augmentar la qualitat de la guingueta (de fusta) i del mobiliari, i per tant les condicions de seguretat i benestar. També es preveia que amb aquest horitzó temporal l’adjudicatari podria rendibilitzar l’eventual inversió.

En el cas de la plaça de Lluís Companys, es va excloure la proposició presentada per falta de compliment dels requisits establerts en el plec de clàusules administratives particulars i la licitació es va declarar deserta. Això no obstant, el consistori ha tornat a licitar la guingueta  amb les condicions de l’any passat, i per a aquesta temporada d’estiu, amb l’objectiu que els usuaris i usuàries del parc puguin gaudir dels serveis que ofereixi l’empresa adjudicatària.

L'equip de govern desmenteix declaracions publicades recentment que l'acusen de "bloquejar la instal·lació del xiringuito habitual durant la temporada de primavera-estiu", ja que el seu objectiu és únicament vetllar per l'interès general dels usuaris i usuàries del parc. 

Per a més informació sobre la licitació es pot consultar l’apartat corresponent del perfil de contractant.

Plaça Lluís Companys

La Plaça Lluís Companys és un dels centres neuràlgics del municipi i, com a tal, el seu manteniment està inclòs dintre l'agenda de govern. El pressupost municipal de l'any 2017 inclou una partida destinada a la renovació del parc infantil. Aquesta actuació es portarà a terme en dos fases, es preveu que a la primera es renovi la zona de joc, mentre que a la segona se substituirà l'actual pavimentació.

Tanmateix, el consistori treballa per a poder urbanitzar el carrer 11 de setembre, inclòs dintre el Pla de Millora Urbana 'Los Codonyers', el primer pas per finalitzar la urbanització de la zona d'equipaments educatius i esportius d'Alcanar. L'actuació es preveu molt dilata en el temps a causa del nombre de persones afectades i  la complexitat que suposa la tramitació dels expedients que configuren el projecte, però és una actuació prioritària per a l'equip de govern. La seva finalitat és implementar noves infraestructures, ja que les actuals són insuficients o han quedat obsoletes, i vertebrar una connectivitat bàsica per accedir a un sector d'equipaments públics d'importància cabdal.

 

Alcanar Ràdio

Butlletí Alcanar

Subscriu-te al butlletí digital

Enviant aquestes dades s'accepta nostra Política de privacitat