Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies Jornades europees de patrimoni a Alcanar 2018

Jornades europees de patrimoni a Alcanar 2018

| Salut, Medi Ambient

Les Jornades Europees del Patrimoni (JEP) se celebren a Europa durant un cap de setmana entre setembre i octubre. L’Edició 2018 a Alcanar se celebrarà el dia 21 d’octubre.

El lema suggerit és Patrimoni de tots i totes i posa en relleu la cooperació multilateral de tots els agents necessaris per a difondre i conservar el patrimoni cultural, fomentar la màxima visibilitat de la participació ciutadana, el voluntariat, els col•lectius minoritaris, els projectes exemplars de col·laboració i finançament públic-privat i activitats, en les quals les comunitats locals participen de la gestió i conservació del patrimoni.

A Alcanar, l’activitat organitzada per al dia 21 d’octubre és: “L’ermita del Remei, de la tradició al lleure”.

L’ermita del Remei, de la tradició al lleure

L’Ermita del Remei sempre ha estat un lloc molt visitat per la població d’Alcanar i dels pobles dels voltants. En el marc de les Festes del Remei que tindran lloc del 12 al 15 d’octubre, l’activitat que us presentem consistirà a visitar l’ermita pujant per la sendera de la Drecera, i seguint els costums típics durant el recorregut. Ens aturarem al Sagrat Cor per saber-ne curiositats i passarem per la Capelleta. A l’Ermita, farem una visita guiada per l’interior del temple. I tot seguit, farem un joc de pistes per l’entorn de l’Ermita per tal d’aconseguir una sorpresa que ens permetrà endur-nos un record del Remei a casa. L'activitat estarà dirigida per Helena Fibla Reverter.

Jordi Bort, regidor de Medi ambient i Salut, convida "tothom a gaudir i participar d'aquesta activitat esportiva i cultural". I recorda que les inscripcions es poden realitzar "a l’Oficina de Turisme de les Cases d’Alcanar o als Serveis Agraris d’Alcanar en l'horari d'atenció al públic".

El punt de trobada d’aquesta activitat serà l’encreuament de la ronda del Remei i el carrer General Prim, a les 15 h, on està situada la gasolinera.

Alcanar Ràdio

Butlletí Alcanar

Subscriu-te al WhatsApp

Subscriu-te al servei d'avisos de WhatsApp de l'Ajuntament d'Alcanar al 627827078