Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies Ja està disponible el catàleg de la 2a Mostra d’Art i Flors als Balcons

Ja està disponible el catàleg de la 2a Mostra d’Art i Flors als Balcons

| Cultura

Ja es pot consultar al web de l’Ajuntament d’Alcanar el catàleg corresponent a la 2a edició d’Art I Flors als Balcons, editat per  la regidoria de Cultura i l’organització d’aquest certamen.

En el catàleg apareixen les fotografies de les obres participants, el títol, el nom de l’autor o autora i el seu correu electrònic. Tanmateix, inclou un homenatge a l’artista Alberto Carrera Blecua i una fitxa de diferents artistes implicats en la mostra, com Pepa Reverter, Mariaelena Roqué o Josep Sancho.

La ciutadania també pot adquirir el catàleg físic, el Ple de la corporació municipal ha aprovat un preu públic de 4 euros per a la venda del llibret, que ja es pot adquirir a la Papereria Montse, La Botiga i a L’Estanc de Dalt, a Alcanar, i a la papereria Trafalgar, a Les Cases.

La 2a edició de la Mostra Art i Flors, després de l’èxit de participació a Alcanar, es tornarà a exposar a Les Cases, del 15 al 30 de juliol, coincidint amb les Festes del Carme.

Aquesta exposició d'art urbà, organitzada per la regidoria de Cultura, mostra més de 50 obres inèdites fetes amb diversos materials i tècniques –brodats, acrílics i fotografia impresa, entre d'altres– sense temàtica predeterminada. Igual que en l'edició anterior, els participants són artistes locals o vinculats al municipi. 

La comissària i impulsora d'Art i Flors als Balcons, la pintora Núria Prades, explica que la finalitat d'aquesta exposició és "fer una relectura d'una tradició antiga que encara es manté a Alcanar i a les Cases, consistent en penjar les vànoves als balcons de les cases dels carrers per on passen les processons". Tanmateix, es mostra optimista  “després de l’èxit de participació a Alcanar, creiem que a les Cases també pot tenir molt bona acollida, sobretot per part de turistes i persones del territori que ens visiten per aquestes dates”.

Per la seva banda, Alfons Montserrat, Alcalde i regidor de Cultura, ha recalcat que "amb aquesta manifestació cultural donarem el tret de sortida a l'inici de l'estiu."

>> Consulta el catàleg.

Alcanar Ràdio

Butlletí Alcanar

Subscriu-te al butlletí digital

Enviant aquestes dades s'accepta nostra Política de privacitat