Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies Ja es poden presentar les sol·licituds d'ús dels serveis escolars de transport i menjador escolar del curs 2020-2021

Ja es poden presentar les sol·licituds d'ús dels serveis escolars de transport i menjador escolar del curs 2020-2021

| Educació, Consell Comarcal

Les famílies de l'alumnat interessat a sol·licitar l'ús dels serveis escolars de transport i, si és el cas, del de menjador associat per al curs 2020-2021 del Consell Comarcal del Montsià, han de demanar-ho a través del centre educatiu corresponent, mitjançant l'imprès de sol·licitud específic i cal que adjunten, si és el cas, la documentació que correspongui. El termini de presentació acaba el 10 de juliol del 2020.

 Degut a la situació excepcional que estem vivint, s'ha simplificat, el procediment per a presentar aquests sol·licituds, intentant fer-ho molt similar al sistema que es va utilitzar per a les preinscripcions.

El procediment per a presentar la documentació és el següent:

1. La família de l'alumnat interessat rebrà pel canal que el centre educatiu consideri oportú la documentació següent:

  • Imprés de sol·licitud d'ús, en format pdf, dels serveis escolars de transport escolar adreçada a l'alumnat que vol fer ús d'aquestes rutes i, si és el cas, també vol demanar fer ús del servei escolar de menjador associat.
  • Instruccions del procediment de sol·licitud per a les famílies de l'alumnat interessat.


2. Cal imprimir, emplenar i signar l'imprès de sol·licitud.

3. En funció de les tres situacions en què es trobi l'alumnat cal fer el següent:

  • A l'alumnat sol·licitant que ja hagi fet ús del servei de transport durant el curs anterior, i que no hagi canviat de residència o de situació familiar, ha de: trametre la sol·licitud emplenada i signada bé amb foto o bé escanejada i en format pdf.
  • A l'alumnat sol·licitant que ja hagi fet ús del servei de transport durant el curs anterior, i que hagi canviat de residència o de situació familiar, ha de: trametre la sol·licitud emplenada i signada i la documentació que justifique la variació familiar (nous convenis reguladors, custòdies compartides, certificats de defunció, noves resolucions de discapacitat, resolucions d'acolliment) bé amb foto o bé escanejada i en format pdf.
  • A l'alumnat sol·licitant que demana per primer cop aquests serveis, ha de: trametre la sol·licitud emplenada i signada, els documents d'identitat de la unitat familiar i, si cal, altra documetnació (convenis reguladors, custòdies compartides, certificats de defunció, resolucions de discapacitat, resolucions d'acoliment) bé amb foto o bé escanejats i en format pdf.


4. Trametre la documentació esmentada al punt 3 per correu electrònic a l'adreça del centre corresponent fins el dia 10 de juliol de 2020:
Institut Sòl-de-Riu: e3007087@xtec.cat

Ruta TALC1 (Alcanar Platja- Alcanar)

Alcanar Ràdio

Butlletí Alcanar