Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies Inscriu-te als cursos del Casal Cívic Trinitari Bel, fins al 12 de setembre!

Inscriu-te als cursos del Casal Cívic Trinitari Bel, fins al 12 de setembre!

| Acció Social

Durant aquesta setmana i fins al pròxim dimarts, 12 de setembre, de 9 a 13 h i de 15 a 21 h, us podeu inscriure a les activitats i tallers organitzades pel Casal Cívic Trinitari Bel i diferents entitats del municipi per aquest últim trimestre de l'any. A més, es continuarà amb les activitats i tallers del Programa joves (12 a 18 anys) i, com a novetat, s'instaurarà l'acadèmia dels Sèniors per a les persones grans, un programa de formació integral i interdepartamental emmarcat dins del “Primer Pla d’acompanyament i protecció a les persones grans de Catalunya” i els "Àpats en família adreçat a famílies", amb xiquetes i xiquets de 2 a 6 anys, un programa d’orientació educativa per a famílies en eines alimentàries des de la  perspectiva nutricional, relacional i econòmica basada en els principis de la criança positiva. Consulteu la programació!

Les activitats organitzades pel Casal (Direcció General d’Acció Cívica i Comunitària) són gratuïtes. El material necessari va a càrrec de les persones inscrites. Les places a les activitats són limitades i s’adjudiquen per ordre d’inscripció. La realització d’una activitat està condicionada a la inscripció d’un nombre mínim de persones.

El Casal Cívic Trinitari Bel és un espai públic obert a tothom: joves, grans, infants i entitats, on podeu participar en diferents activitats, com tallers, conferències, exposicions, etc., que us permeten relacionar-vos, fomentar les vostres aficions, ampliar coneixements i formar part d’un projecte col·lectiu. Ofereix un seguit de recursos per reforçar projectes adreçats a la millora de la comunitat, fomentar el desenvolupament integral de la persona, promoure els valors cívics i donar suport al teixit associatiu en el seu compromís amb la societat.

Consulta el catàleg d'activitats.

Alcanar Ràdio

Butlletí Alcanar

Subscriu-te al WhatsApp

Subscriu-te al servei d'avisos de WhatsApp de l'Ajuntament d'Alcanar al 627827078