Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies Inscripció oberta als cursos del Casal Cívic d'Alcanar

Inscripció oberta als cursos del Casal Cívic d'Alcanar

| Avisos

Durant aquesta setmana i fins al 12 de gener (de 9 a 13 h i de 15 a 21 h) us podeu inscriure a les activitats i tallers organitzades pel Casal Cívic i diferents entitats del municipi per aquest primer trimestre de l'any. Les persones interessades poden consultar l'oferta d'activitats. 

Les activitats organitzades pel Casal (Direcció General d’Acció Cívica i Comunitària) són gratuïtes. El material necessari va a càrrec de les persones inscrites. Les places a les activitats són limitades i s’adjudiquen per ordre d’inscripció. La realització d’una activitat està condicionada a la inscripció d’un nombre mínim de persones.

El Casal Cívic és un espai públic obert a tothom: joves, grans, infants i entitats, on poden participar en diferents activitats com tallers, conferències, exposicions, etc. També ofereix un seguit de recursos per reforçar projectes adreçats a la millora de la comunitat, fomentar el desenvolupament integral de la persona, promoure els valors cívics i donar suport al teixit associatiu en el seu compromís amb la societat.

Consulteu les activitats! 

Alcanar Ràdio

Butlletí Alcanar

Subscriu-te al WhatsApp

Subscriu-te al servei d'avisos de WhatsApp de l'Ajuntament d'Alcanar al 627827078