Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies El Ple aprova el Reglament d’ús de l’edifici de Serveis Agraris

El Ple aprova el Reglament d’ús de l’edifici de Serveis Agraris

| El Ple, Urbanisme

El Ple de l'Ajuntament d'Alcanar va aprovar per unanimitat en la sessió ordinària del dia 5 d'abril el Reglament d'ús de l'edifici de Serveis Agraris Joan Gil.  La ciutadania ja pot consultar l'anunci d'aprovació definitiva del reglament del mercat municipal d'Alcanar.

Aquest reglament estableix les condicions d'ús d'aquest equipament públic, el procediment de sol•licitud i d'autorització, l'organització interna, el règim disciplinari, etc., per tal de fer la gestió més transparent i àgil.

En els darrers dos anys s'han reformat i adequat les instal·lacions de l'edifici de Serveis Agraris, que actualment registra un volum creixent de sol•licituds. Per aquest motiu, s'ha fet necessària la regulació de l'ús de les sales. 

D'aquesta manera, el sector agrari, així com la ciutadania i les entitats i associacions del municipi, podran disposar també d'aquests espais, sempre que respecten allò que estableix el Reglament.

Segon Jordi Monfort, regidor de l'àrea, "l'Ajuntament continuarà treballant per a millorar aquest equipament i fer-lo més accessible i per a que el sector agrari i el teixit associatiu del poble puguen disposar d'un espai adequat a les seues necessitats".

Alcanar Ràdio

Butlletí Alcanar

Subscriu-te al WhatsApp

Subscriu-te al servei d'avisos de WhatsApp de l'Ajuntament d'Alcanar al 627827078