Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies El disseny d’Artur Segarra, escollit logotip de les Quinquennals 2019

El disseny d’Artur Segarra, escollit logotip de les Quinquennals 2019

| Cultura

La imatge corporativa de les Quinquennals 2019 s’inspira en la corona de la Verge del Remei.

L’obra d’Artur Segarra ha estat la guanyadora del concurs convocat per l’Ajuntament d’Alcanar per a triar la imatge corporativa de les Festes Quinquennals del 2019. El nou logotip s’aplicarà a tot el material relacionat amb aquesta festivitat (cartell, programa, equipament esportiu, samarreta commemorativa, etc.) i servirà per a unificar totes les accions promocionals.

La base del logotip està inspirada en la forma simple dels motius florals de la corona de la Verge del Remei. “Volia que el
disseny tingués una relació directa amb les Quinquennals. He interpretat i simplificat els elements que componen la corona, que han donat pas a unes formes més orgàniques, per tal d’aconseguir un disseny atractiu i a la vegada pràctic. El resultat final evoca els patrons que s’utilitzen per a la creació de les catifes que engalanen els carrers”, ha explicat Segarra.

El 12 d’octubre, en el marc de les Festes del Remei, es van donar a conèixer els noms dels guanyadors i es van exposar tots els
treballs presentats. L’alcalde, Joan Roig, i el regidor de Cultura, Alfons Montserrat, van ser els encarregats de lliurar els premis. Artur Segarra va rebre el primer premi, dotat amb 700 euros, mentre que Ivan Martínez Forcadell, Alba Royo Brunet i Josep M. Itarte Recover, van ser obsequiats amb 200 euros cadascun, com a finalistes.

En aquest concurs s’han presentat un total de vuit propostes. A banda de fer ressaltar la qualitat i l’originalitat dels treballs presentats, Joan Roig ha destacat que aquest concurs “és el primer pas de la labor d’organització, coordinació i planificació de les Quinquennals del 2019, que volem que siguen les més importants de la història. El logotip d’Artur serà la imatge corporativa que acompanyarà totes les accions que es duran a terme per tal de donar a conèixer aquesta festivitat arreu del món.”

Alcanar Ràdio

Butlletí Alcanar

Subscriu-te al butlletí digital

Enviant aquestes dades s'accepta nostra Política de privacitat