Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies El centre ocupacional d'Alcanar entrega les postals de Nadal al consistori

El centre ocupacional d'Alcanar entrega les postals de Nadal al consistori

| Acció Social

Els i les usuàries del centre ocupacional d’Alcanar, de la Fundació Mercè Pla, han visitat el consistori per a fer entrega de les postals de Nadal que, com cada any, han realitzat per a l'Ajuntament. Durant la visita han pogut exercir, durant una estona, com a regidors i regidores del Ple municipal. 

La Fundació Mercè Pla és una entitat sense ànim de lucre que vetlla per l’atenció social de persones amb discapacitat i persones amb situació de dependència a les Terres de l’Ebre. És per això que els productes i valors que ofereixen tenen un valor afegit molt important.

El centre ocupacional és un servei destinat a la inserció laboral -en règim de treball protegit- de persones amb discapacitat. Aquests treballadors i treballadores realitzen un treball productiu, tant per a la mateixa Fundació com per a empreses privades i organismes públics que ja han confiat en la fundació per la qualitat dels seus productes i serveis.

Alcanar Ràdio

Butlletí Alcanar

Subscriu-te al WhatsApp

Subscriu-te al servei d'avisos de WhatsApp de l'Ajuntament d'Alcanar al 627827078