Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies El butlletí ‘Viure Alcanar’ dels mes de setembre

El butlletí ‘Viure Alcanar’ dels mes de setembre

| Mitjans de comunicació

Ja està disponible la versió digital del butlletí "Viure Alcanar" del mes de setembre, el qual podeu consultar aquí.

A més, tothom que ho vulga ja pot recollir un exemplar gratuït de Viure Alcanar, el butlletí informatiu d’Alcanar, les Cases i Alcanar-Platja. El podeu trobar a l'edifici de l’Ajuntament, la biblioteca Trinitari Fabregat, la biblioteca de  les Cases d’Alcanar, l’Oficina Municipal de Turisme de les Cases i també a diferents comerços i establiments d'Alcanar, les Cases i Alcanar-Platja. 

En aquest número entrevistem Xavier Forcadell, pregoner de les Festes Quinquennals 2019. 

També hi trobareu informació completa sobre les Festes Quinquennals i Tyrika, el Festival Iber d'Alcanar.  A la secció d'Acció de govern parlem, entre d'altres,  de la Setmana Europea de la mobilitat a Alcanar, les diverses accions de manteniment i millora al Parc Arqueològic de la Moleta del Remei, els dos nous vehicles de la Policia Municipal. A més, hi trobareu la secció de política local, el tauler d’anuncis, l’agenda, les recomanacions literàries de la Biblioteca Fabregat i l’entrevista de la Contra, que aquest número va dedicada a Josep Vicent, propietari de la botiga de tmanualitats Trencadís i dissenyador de les decoracions de molts carrers de les Quinquennals. 

Esperem que us agrade i restem, com sempre, a la vostra disposició per a rebre els vostres comentaris, suggeriments i propostes de millora. Bona lectura! 

>> Consulteu el butlletí en línia.

Alcanar Ràdio

Butlletí Alcanar

Subscriu-te al WhatsApp

Subscriu-te al servei d'avisos de WhatsApp de l'Ajuntament d'Alcanar al 627827078