Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies El butlletí ‘Viure Alcanar’ dels mes de novembre de 2020

El butlletí ‘Viure Alcanar’ dels mes de novembre de 2020

| Mitjans de comunicació

Ja teniu a la vostra disposició el butlletí informatiu d'Alcanar, les Cases i Alcanar-Platja 'Viure Alcanar' del mes de novembre. El butlletí, que és gratuït, el podreu trobar a l'edifici de l'Ajuntament, la biblioteca Trinitari Fabregat, la biblioteca de les Cases d'Alcanar, l'Oficina Municipal de Turisme de les Cases i també a diferents establiments i equipaments municipals. També està disponible la versió digital del butlletí "Viure Alcanar" dels mes de novembre, el qual podeu consultar aquí. A més, aquelles persones que ho preferisquen poden donar-se d'alta com a subscriptor per a rebre el butlletí a casa seua, amb un cost que varia en funció de la ubicació del domicili. 

Aquesta edició que dóna tot el protagonisme al cítric canareu amb una fotografia en portada que és una clara referència a la campanya, que ja ha començat, i també a les jornades Citrícoles d'Alcanar.

A l'apartat d'acció de govern s'hi pot trobar la segona part del monogràfic sobre la modificació de l'ordenança reguladora de les tarifes i preus de l'aigua, que es va aprovar al setembre, i on s'explica la nova tarifa que s'aplicarà a partir de gener del 2021. A banda també s'explica la inversió del consistori canareu en la lluita contra la pandèmia del 2019 en diferents àrees i àmbits.

En aquest butlletí també es parla de diferents ajudes com les que van destinades als sectors més afectats per la crisi de la covid-19. O com s'ha adaptat el Programa de Competitivitat Empresarial que ara, per la situació, ofereix cursos en línia. A més trobareu una referència al projecte Mediterrània LGTBI amb el punt d'informació que hi ha al Casal Jove.

A la secció de vida local hi ha un homenatge a les 80 modistes que han format part del projecte 'Cosim Solidaritat'. Mentre que a l'Ara fa hi trobem la segona part de l'article sobre els rajolars canareus.

I a la contraportada entrevistem el mestre Tomàs Camacho que s'acaba de jubilar després de vint-i-quatre anys a l'Institut d'Alcanar.

 

Alcanar Ràdio

Butlletí Alcanar

Subscriu-te al WhatsApp

Subscriu-te al servei d'avisos de WhatsApp de l'Ajuntament d'Alcanar al 627827078