Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies Creu Roja Alcanar segueix treballant per a garantir les necessitats bàsiques de les persones vulnerables

Creu Roja Alcanar segueix treballant per a garantir les necessitats bàsiques de les persones vulnerables

| Acció Social

L’Obra Social “la Caixa” i Creu Roja Alcanar han signat un  conveni de col·laboració per tal de distribuir durant el període 2019-2020 productes d’higiene familiar. En concret, la directora de l’oficina de CaixaBank a Alcanar, Núria Ginovart, i la presidenta de Creu Roja Alcanar, Felicidad Beltran, han signat aquest conveni per a desenvolupar el projecte al nostre municipi. Totes dos representants valoren molt positivament la iniciativa per a ajudar els col·lectius en risc d’exclusió social amb aquests lots.

Els productes cobreixen les necessitats bàsiques higièniques i de consum mínim de les persones que pateixen els efectes de la crisi. Els ajuts tenen com a objectiu donar sortida de manera puntual a les necessitats bàsiques d’aquestes persones. L’acció solidària va adreçada a un perfil de població amb dificultats per a assumir les càrregues econòmiques i familiars.  

L’Obra Social “la Caixa”, amb la col·laboració de Creu Roja, dona aquest suport als col·lectius més vulnerables, que actualment veuen agreujada la seua situació. Cada lot intenta respondre a un tipus de necessitat bàsica.

Per a dur a terme aquest projecte, Creu Roja Alcanar treballa en xarxa amb la Regidoria d'Afers Socials i Famílies de l’Ajuntament d’Alcanar, promovent la dignificació dels col·lectius atesos i comptant bàsicament amb el voluntariat propi. Maribel Ramon, regidora de l’àrea, agraeix la “importantíssima tasca” que Creu Roja acompleix al municipi.

Els col·lectius que Creu Roja considera més vulnerables estan formats principalment per famílies amb la major part de membres a l'atur, que no poden fer front a les seues càrregues econòmiques habituals.  

Aquests lots, segons les necessitats de les persones a qui vagen dirigits, estaran formats per productes tan diversos com bolquers, articles per a la higiene de la llar o articles per a la higiene familiar (dona, home i nadó).

Creu Roja Alcanar vol agrair a l’Obra Social “la Caixa” la seua col·laboració i la seua ajuda perquè aquest projecte es continue duent a terme al nostre municipi. I vol expressar també el seu agraïment "a tots els socis, els voluntaris i les altres persones que formen aquesta entitat per estar cada cop més a prop de les persones".

Per la seua banda, Maribel Ramon, regidora d'Afers Socials i Famílies, es va reunir amb Tatiana Caro, directora de la Banca d’Institucions de Tarragona de CaixaBank, el 10 d’octubre, per tal de tornar a impulsar amb l’Ajuntament l’obra social que aquesta entitat havia desenvolupat en anys anteriors al municipi. 

Creu Roja Alcanar

Alcanar Ràdio

Butlletí Alcanar

Subscriu-te al butlletí digital

Enviant aquestes dades s'accepta nostra Política de privacitat