Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies Consulta el butlletí "Viure Alcanar" del mes de novembre

Consulta el butlletí "Viure Alcanar" del mes de novembre

| Mitjans de comunicació

Tothom que ho vulga ja pot recollir  un exemplar gratuït de Viure Alcanar, el butlletí informatiu d’Alcanar, les Cases i Alcanar-Platja, a les estances de l’Ajuntament, la biblioteca Trinitari Fabregat, la Biblioteca de  Les Cases d’Alcanar, l’Oficina Municipal de Turisme, l’Oficina de Turisme d’Alcanar- Platja i també a diferents comerços del municipi.

En aquest número podreu trobar un reportatge sobre la continuació de les tasques de reparació arran la gota freda; també us mostrem com comença la fase prèvia a la urbanització dels Codonyers.

A banda de tot això, també trobareu diferents notícies sobre l'acció de govern, com, foment constituirà una rotonda a l'entrada de les cases. I a la secció de vida local, fem un repàs de les vuit empreses canareves que formaven part de la Fruit Attraction.

També hi trobareu la secció de política local, el tauler d’anuncis, l’agenda, les recomanacions literàries de la Biblioteca Fabregat i l’entrevista de la Contra, que en aquest número va dedicada a Eduard Prades, ciclista d'Alcanar.

Esperem que us agrade i restem, com sempre, a la vostra disposició per a rebre els vostres comentaris, suggeriments i propostes de millora. Bona lectura! 

>> Consulta el butlletí en línia.

Alcanar Ràdio

Butlletí Alcanar

Subscriu-te al WhatsApp

Subscriu-te al servei d'avisos de WhatsApp de l'Ajuntament d'Alcanar al 627827078