Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies Consulta el butlletí "Viure Alcanar" del mes de març

Consulta el butlletí "Viure Alcanar" del mes de març

| Mitjans de comunicació

Tothom que ho vulga ja pot recollir un exemplar gratuït de Viure Alcanar, el butlletí informatiu d’Alcanar, les Cases i Alcanar-Platja. El podeu trobar a l'edifici de l’Ajuntament, la biblioteca Trinitari Fabregat, la biblioteca de  les Cases d’Alcanar, l’Oficina Municipal de Turisme de les Cases i també a diferents comerços i establiments d'Alcanar, les Cases i Alcanar-Platja.

En aquest número trobareu un reportatge sobre els cursos del Programa de Competitivitat Empresarial amb una oferta innovadora.

A banda del reportatge, a la secció "Acció de Govern", parlem sobre la millora del servei de neteja viària amb la incorporació de quatre treballadors en el servei de neteja viària del municipi i un altre que duu a terme les funcions d'agent cívic. També trobareu en aquesta secció una informació sobre la renovació de la coberta de l'Institut Sòl-de-Riu per a resoldre el problema de les filtracions d'aigua. Seguidament, hi trobarem un recull de l'homenatge als canareus deportats als camps d'extermini nazi que va tindre lloc al cementiri del municipi. Una altra de les temàtiques que relata aquest número és la millora del sistema d'escombraries i la renovació de tots els contenidors del municipi. Finalment, en aquesta secció trobareu informació sobre la reunio de l'Ajuntament d'Alcanar i el sector citrícola amb el Ministeri d'Agricultura per abordar l'impacte de la crisi; la promoció de les Quinquennals a la Fira Internacional de Turisme de Navarra i la campanya "Vine al mercat i et convidem al teatre".

Per a finalitzar, al butlletí "Viure Alcanar" del mes de març, hi trobareu la secció de política local, el tauler d’anuncis, l’agenda, les recomanacions literàries de la Biblioteca Fabregat i l’entrevista de la Contra, on els portaveus de la Plataforma Ciutadana en Defensa de les Terres del Sénia, Evelio Monfort i Cristina Reverter, fan un repàs als dotze anys de lluita contra el Castor i reclamen a l'Estat que desmantelle definitivament tant la plataforma marina com les instal·lacions terrestres.

Esperem que us agrade i restem, com sempre, a la vostra disposició per a rebre els vostres comentaris, suggeriments i propostes de millora. Bona lectura! 

>> Consulta el butlletí en línia.

Alcanar Ràdio

Butlletí Alcanar

Subscriu-te al WhatsApp

Subscriu-te al servei d'avisos de WhatsApp de l'Ajuntament d'Alcanar al 627827078