Alcanar.cat

Formulari de cerca

Inici Ajuntament Comunicació i premsa Notícies Consulta el butlletí "Viure Alcanar" del mes de febrer

Consulta el butlletí "Viure Alcanar" del mes de febrer

| Mitjans de comunicació

Tothom que ho vulga ja pot recollir un exemplar gratuït de Viure Alcanar, el butlletí informatiu d’Alcanar, les Cases i Alcanar-Platja. El podeu trobar a l'edifici de l’Ajuntament, la biblioteca Trinitari Fabregat, la Biblioteca de  Les Cases d’Alcanar, l’Oficina Municipal de Turisme de les Cases i també a diferents comerços i establiments d'Alcanar, les Cases i Alcanar-Platja.

En aquest número incloem un reportatge sobre les obres de construcció del nou auditori municipal, que estan en procés de licitació.

A banda del reportatge, en la secció d'Acció de Govern, parlem sobre el pressupost d'enguany, aprovat en la sessió extraordinària celebrada el passat 20 de desembre. També trobareu en aquesta secció com Alcanar lluita contra la crisi del sector citrícola. Una altra de les temàtiques que tracta el butlletí són les VI Jornades de la Galera, on hi participen onze restaurants. Finalment, en aquesta mateixa secció trobareu informació sobre el tercer cicle "L'art d'educar amb amor i consciència" on s'aposta per nous ponents de renom i nous temes; l'acord que permetrà mantenir obert l'Esplai de la Gent Gran d'Alcanar durant els pròxims mesos; i la petició de l'Ajuntament a la ministra per a la Transició Ecològica de desmantellament definitiu del projecte Castor.

Per finalitzar, al butlletí "Viure Alcanar" del mes de febrer hi trobareu la secció de política local, el tauler d’anuncis, l’agenda, les recomanacions literàries de la Biblioteca Fabregat i l’entrevista de la Contra, que en aquest número va dedicada a l'historiador Josep Sancho Sancho, autor del llibre "Artur Bladé, escriure la memòria" (1907-1995).

Esperem que us agrade i restem, com sempre, a la vostra disposició per a rebre els vostres comentaris, suggeriments i propostes de millora. Bona lectura! 

>> Consulta el butlletí en línia.


Alcanar Ràdio

Butlletí Alcanar

Subscriu-te al WhatsApp

Subscriu-te al servei d'avisos de WhatsApp de l'Ajuntament d'Alcanar al 627827078